Sziasztok ! Segítene valaki megállapítani milyen oldalkocsinak lehet ez az alváza? Mennyi lehet az ára? Köszönöm. Tibi
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán oldalkocsi alváz azonosítása
Collapse
X
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzívesen segítünk, ha tudunk, de nem mindig AKARUNK! Mi nem vagyunk értékbecslő oldal.
Azért mi segítünk ,ha lehet ? !!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Tibi00 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSegítene valaki megállapítani milyen oldalkocsinak lehet ez az alváza?
- 4 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem vagyok nagyon otthon az oldalkocsi témában
Okoskodom...A felfogatás profinak tűnik,a keréktengely és a teleszkóp Pannónia,a vázszerkezet erős:az teherszállító is lehet.A színe az viszont az orosz motorokéra,hasonlit.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 nov. 16, 17:30."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea vázszerkezet erős:az teherszállító is lehet.
- 2 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemennyi súlyt cipeltek régen a teheroldalkocsik
a RENDSZERVÁLTÁS UTÁN ELLOPTÁK TŐLÜK. Szoval azok az oldalkocsik megdolgozták az árukat
Ezt kerékre kellene állitani, mert lehet akár balos is, akkor meg angol
Gugliba "sidecar chassis" vagy "seitenwagen chassis" és nézegetni a képeket
- 3 likes
Komment
-
Üdv! Szeretném mindenkinek megköszönni az építő jellegű tanácsokat. A váz nagypapámé volt, Ő nagyon értette a nagymotorok világát. 350 jawa oldalkocsis, Pannónia, Izs, Zündapp, Ural, Csepel stb. Én a kocsikhoz értek inkább, mivel nincs nagymotorra jogsim akkor biztosan vennék is és értenék hozzá. Ez a váz örökség. Mégegyszer köszönöm aki segített és leírta elgondolását.
Üdvözlöm "pasetta" elnézést ha megsértettem a kérdésemmel. Tudom nem értékbecslő oldalon vagyok, de hol máshol kérdezhetném meg motorral kapcsolatos kérdésem? Aki úgy érzi akar segíteni segít, azt nem olvastam sehol hogy árral kapcsolatos kérdést nem szabad feltenni de most megnézem a szabályzatot és ha bele van foglalva akkor bocsánat mindenkitől. Nem eladni vagy üzletelni jöttem ebbe a fórumba. Bárcsak köztünk lenne nagypapám biztos felvilágosítana szivesen. Békességet Önnek és minden jót!
- 2 likes
Komment
-
Tibi00 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdvözlöm "pasetta" elnézést ha megsértettem a kérdésemmel.
A lényeg,volt már egy állandós "coli"(valószínűleg vasas volt) na ő naponta több keresztkérdést tett fel nekünk,mindenféle alkatrészekre. A vége mindig :mennyiért lehet eladni volt?
Ő az agyunkra ment:emiatt többen elzárkóznak az egyértelműen árért érdeklődőknek!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Komment