Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mustang

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mustang

Sziasztok
    Nagyon Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Főleg Amerikai veterán autók felújításával foglalkozok területem karosszéria felújítása.
    Az én hitvallásom
    "Sok ember nem törődik bele, hogy az általa, vagy mások által létrehozott alkotások veszendőbe menjenek. Pénzt, időt, és a rengeteg befektetett munkát nem sajnálva, régi technikai műremekeket varázsolnak újjá. Ezek közé tartoznak azok a gépjárművek is, amelyeket ma már nem gyártanak, és legtöbbjük már feledésbe merült, elrozsdásodott, vagy éppen egy mai autóban éledt fel az újrahasznosításnak köszönhetően. A gépjárműtechnika eme letűnt „dinoszauruszait”, azt a néhányat, amely még fellelhető, szorgalmas gyűjtők és mindenekelőtt a kiváló szakemberek teszik mások számára is esztétikai élménnyé a múzeumokban, és a különböző veterán autós találkozókon.Az emberek technika iránti szeretete nyilvánul meg, amikor megcsodálnak egy-egy régi gyártmányú, pompázatosan csillogó, villogó karosszériájú autó remeket. Hiszem, és velem együtt sokan gondolják úgy, hogy e letűnt korok autócsodáit meg kell őrizni az utókornak. Egy öreg „járgány” felélesztése nem kis feladat. Tisztában kell lenni a gépkocsi teljes szerkezetével, anyagával, az akkori és a mai gyártástechnológiával, a felújítás művészetével, hiszen ez valóban restaurációt is jelent."

Ennyi üdv mindenkinek: bongyor

Üdvözöllek körünkben!
    Úgy tünik nem egy görbe vasat tettél helyre,oszd meg velünk tapasztalataidat,és lesz olyan is aki értékeli.
    Szóval érezd jól magad!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv!
      Hát, amerikai autó itt nem sok található, desosem lehet tudni ki olvas még
      Motorban van 1-2 igazi ritkaság, de sok olyan ember fórumozik itt, aki sok eldugott fészert ismer! Sok sikert!

Komment

Köszönőm hozászolásokat, jó kívánságokat

Amúgy nekem is van egy régi 350-es Javám egy 69-es kiadású nagyon kevés km-rel, még nem volt időm fel újítani, de remélem hogy lassan neki tudok állni. Amerikai autók kívül régi európai autókkal is foglalkozok.
        üdv mindenkinek bongyor
        korompaiistvan és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Szia Bongyor.

Én is örültje vagyok az Amerikai V 8-as Motoroknak, de kimondottan a Mustangoknak is. Az egyik leg kendvencebb autom. De a régi Pck Up-pok is nagyon tetszenek nekem. Örülök hogy van még ember aki ilyenekkel foglalkozik. Nekem ha lenne helyem, vennék egy olyan járgányt és meg Restaurálnám. A munkám miatt, én évente kb 3-szor vagyok Amerikában. Minden alkalommal fájó szivvel jövök haza. Minden alkalommal bejárom a környéket és nézek régi autokat. Itt az én környékemen is van egy szerelö aki Ami autokat árul és Restaurál. Hát ha öszinte lehetek elég sokat megyek hozzá nézelödni, beszélgetni.
          Remélem teszel majd képeket a Mustangodrol fel. Nagyon érdekelne.

Üdv Jana

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X