Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok

Egy ideje már koptatok egy Pannóniát és ezzel kapcsolatban mindig merülnek fel kérdések.
    pasetta, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Nem létezik !
    Bizonyosan megoldható.....

Ma hegesztettem vissza a vázba a sztender bal oldali fülét...trehány módon már nem tudtam felállítani .

Trehány módon nem raktam fel a fáradsággal ,időt, anyagot nem kímélve megépített motoremelőre hanem : szakszerűen egy székre(kormányvég) és lábtartóvégre támasztott állapotban levett kipuval egyik oldalról tisztességesen vissza vartam,majd a felújításnál bevégzem címszóval.

Lényeg: csak nem fogok holnap biciglivel melózni menní !!!

Ezúton kijelentem eladó a motoremelőm!

Biztos vagyok benne ,hogy nem fogok rajta motorokat szerelni mikor a nem használt szerszámokat először el kellene pakolni
    Jankó51 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      szakszerűen egy székre(kormányvég) és lábtartóvégre támasztott állapotban
      A módszert - Tőled már korábban megtanulva - olajcserénél alkalmazom. Idén 3. alkalommal már egész szépen működött. Első ízben birkóztam rendesen a géppel, a feleségem - áldott asszony - sietett a segítségemre, (k... olaj nem ott jött, ahol vártam!). Kicsit szoktam aggódni, hogy a lábtartó vas kinyírja a rajta lévő gumit, de talán a sok rongy...
      mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X