Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ma hegesztettem vissza a vázba a sztender bal oldali fülét...trehány módon már nem tudtam felállítani .
Trehány módon nem raktam fel a fáradsággal ,időt, anyagot nem kímélve megépített motoremelőre hanem : szakszerűen egy székre(kormányvég) és lábtartóvégre támasztott állapotban levett kipuval egyik oldalról tisztességesen vissza vartam,majd a felújításnál bevégzem címszóval.
Lényeg: csak nem fogok holnap biciglivel melózni menní !!!
Ezúton kijelentem eladó a motoremelőm!
Biztos vagyok benne ,hogy nem fogok rajta motorokat szerelni mikor a nem használt szerszámokat először el kellene pakolni
szakszerűen egy székre(kormányvég) és lábtartóvégre támasztott állapotban
A módszert - Tőled már korábban megtanulva - olajcserénél alkalmazom. Idén 3. alkalommal már egész szépen működött. Első ízben birkóztam rendesen a géppel, a feleségem - áldott asszony - sietett a segítségemre, (k... olaj nem ott jött, ahol vártam!). Kicsit szoktam aggódni, hogy a lábtartó vas kinyírja a rajta lévő gumit, de talán a sok rongy...
Komment