Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson Schwalbe KR51/1 összeszerelés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Simson Schwalbe KR51/1 összeszerelés

Tisztelt Tagok!

Először is köszönöm, hogy itt lehetek, rövid történetem a következő. Egy nagyon jó barátom miután meglátta, hogy szinte a semmiből összeraktunk egy trabantot, megkért, hogy az édesapja simson schwalbe-ját szereljem össze neki. Már több ígéretet kapott a felújításra, odáig el is jutott, hogy darabokra szedték a motort, az elemek, a váz kivételével le is lettek fújva, most jönne majd az össze rakás. Először is kellene egy robbantott ábra ami alapján elindulhatok az összeszereléssel. Ha esetleg van valaki a csoportban aki Veszprém vagy Pápa környékén lakik és szívesen segítene azt nagyon megköszönném. Mivel elég kevés szabad időm van mostanában esetleg ha meg tudunk egyezni akár kifizetném a munkát is.
    Jankó51, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.

Üdv a Fórumon!
    A Schwalbe szerencsére nem túl nehéz eset, mert elég ismert és szinte minden is van hozzá. Nekem pl egy javítási kézikönyv bár német nyelven. Ha így is érdekel el tudom küldeni az oldalon keresztül is akár, mert nem nagy terjedelmű. Főleg blokk és teleszkóp szereléseket látok benne most újra átfutva az oldalain, és a végén van többféle célszerszám rajza a javításhoz.
    Az összerakással szerintem próbálkozz meg magad ha egy Trabi nem jelentett kihívást, ez sem komplikáltabb. Max apránként haladsz vele, ha nagyon idő szűkében vagy. Pápa amúgy ide kb 50 km-re van.
    Atti69, mátéapu és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szinten most rakok ossze kettot...ha elakadsz tegyel kepet a prpblemárol.
      Titus kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X