Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Minden ami retro

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Minden ami retro

Üdv minden kedves csoporttagnak!
    Örülök hogy találtam ezt a csoportot,kedvelem a hasonló érdeklődésű embereket mint én vagyok,foglalkoztat minden ami veterán, gépek autók remélem megtalálom a számításaimat és tudok segítséget kérni és adni is majd a továbbiakban …a nap süssön mindenkire! üdv :Robi????
    mir-mur, Jankó51 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Kedves Robi, légy üdvözölve köztünk!
    A Fórum fennállása óta elég sok műszaki és egyéb kérdésről volt már itt szó, viszont ha mégsem találnál megoldást a felmerült problémára, kérdezz bátran.
    Megosztanád velünk, hogy milyen veterán járművekkel, vagy egyéb régi eszközökkel rendelkezel, ami ide irányított?
    Egy jövőbeli témánál a gyorsabb segítség miatt jól jöhet, meg persze a többieket is biztosan érdekelné. A veteránosok már csak ilyenek
    Üdv: Titus
    Róbert, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Természetesen ,mindíg is érdekeltek a régi dolgok jobban a teherautók,régi autók azok működése és minden ami régisèg ,vagy van köze mindenhez ami mechanika stb,rögtön lenne is egy kérdésem remélem lesz olyan csoporttag(ok)akik vagy aki találkozott és ismeri vagy jelenleg is használ Csepel teherautóból származó légsűrítőből csinált kompresszort igazából èn nem ismerem még nem találkoztam ilyen sűrítővel de amiket eddig olvastam elég jó teljesitménye van ,elsősorban az érdekelne hogy hogyan is működik ez a sűrítő persze van némi fogalmam arról hogy mi is ez valójában de olyan valakit keresnék aki konkrétan szedett már darabjaira illetve újított javított már ilyet szakszerűen!előre is köszönök minden infót !üdv L.R
      Utoljára szerkesztve a következő által: Róbert; Tegnap, 19:45.

Komment

Róbert eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        valójában de olyan valakit keresnék aki konkrétan szedett már darabjaira illetve újított javított már ilyet szakszerűen!előre is köszönök minden infót !üdv L.R
        Üdv ...: gondolj bele van hengere , főtengelye , hengerfeje , csapágyazása . Ami mozog kopik ,hengerfúrás , főtengely , hajtókar-felújítás ,hengerfej szelepelés ,csapágyazás ,és marad az összerakás ! A legtöbb része gépi munka .
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X