Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Minden ami retro

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Minden ami retro

Üdv minden kedves csoporttagnak!
    Örülök hogy találtam ezt a csoportot,kedvelem a hasonló érdeklődésű embereket mint én vagyok,foglalkoztat minden ami veterán, gépek autók remélem megtalálom a számításaimat és tudok segítséget kérni és adni is majd a továbbiakban …a nap süssön mindenkire! üdv :Robi????
    mir-mur, Jankó51 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Kedves Robi, légy üdvözölve köztünk!
    A Fórum fennállása óta elég sok műszaki és egyéb kérdésről volt már itt szó, viszont ha mégsem találnál megoldást a felmerült problémára, kérdezz bátran.
    Megosztanád velünk, hogy milyen veterán járművekkel, vagy egyéb régi eszközökkel rendelkezel, ami ide irányított?
    Egy jövőbeli témánál a gyorsabb segítség miatt jól jöhet, meg persze a többieket is biztosan érdekelné. A veteránosok már csak ilyenek
    Üdv: Titus
    Róbert, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Róbert eredeti hozzászólása
      valójában de olyan valakit keresnék aki konkrétan szedett már darabjaira illetve újított javított már ilyet szakszerűen!előre is köszönök minden infót !üdv L.R
      Üdv ...: gondolj bele van hengere , főtengelye , hengerfeje , csapágyazása . Ami mozog kopik ,hengerfúrás , főtengely , hajtókar-felújítás ,hengerfej szelepelés ,csapágyazás ,és marad az összerakás ! A legtöbb része gépi munka .
      movisz és Jankó51 kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

És esetleg azt tudod hogy honnan lehet alkatrészt szerezni hozzà?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X