emu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Édesapám Pannónia P20-asának újra rendszámozása
Collapse
X
-
- 4 likes
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak szólok! Ha lerendeződik a hagyatéki éljárás akkor 15 napon belül kell biztosítást kötni, eredetvizsgát szerezni, leműszakizni.
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzek szerint nyugaton jobb a helyzet.
- 3 likes
Komment
-
Sziasztok,
Bp XVII. kerület okmányirodában azt mondták, hogy a frissen vásárolt egylapos forgalmis Panonniát csak akkor tudom átíratni, ha lesz rajta vizsga. Mondtam, hogy az kb. 1 év mire én ezt rendbe rakom, erre azt mondták nem baj, mert azok a motorok amik nem rendelkeznek érvényes mai forgalmival, kiesnek a 15 napos bejelentési kötelezettség alól...
- 3 likes
Komment
-
Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseazok a motorok amik nem rendelkeznek érvényes mai forgalmival, kiesnek a 15 napos bejelentési kötelezettség alól...
- 2 likes
Komment
-
Egyebkent ez a szisttema hogy otthon minden logikatlan ertelmetlen kotelezettseget az eu kontojara irjak .Ez a harom dolog tulajdonjog ,muszaki,es biztositas sehol ossze nem fugg .Meg veszem at irjak a nevemre az en tulajdonom ahhoz hogy milyen muszaki állapotban van kinek mi koze .Ha teszsek muszakit a motorra de nem hasznalom es nem kotok kötelező biztosítást az is ramtartozik elzart magan helyen tartom nem vesz reszt a kozuti forgalomba ennyi.
- 3 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz is egy jó gyakorlat. A műszakin kapott műszaki adatlap alapján tudnák a rendszerbe rögzíteni a motort, szerintem ezért szükséges a műszaki. Másképpen nem tudnak vele mit kezdeni, mert a jelenlegi, EU szabvány forgalmikon több olyan adat is van, ami a régiből hiányzik.
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyebkent ez a szisttema hogy otthon minden logikatlan ertelmetlen kotelezettseget az eu kontojara irjak .Ez a harom dolog tulajdonjog ,muszaki,es biztositas sehol ossze nem fugg .Meg veszem at irjak a nevemre az en tulajdonom ahhoz hogy milyen muszaki állapotban van kinek mi koze .Ha teszsek muszakit a motorra de nem hasznalom es nem kotok kötelező biztosítást az is ramtartozik elzart magan helyen tartom nem vesz reszt a kozuti forgalomba ennyi.
Komment
-
Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseújonnan csak érvényes műszakival tud majd bekerülni.
- 3 likes
Komment
-
Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezért ott nagy kupaktanács lett a kérdésemre.
- 3 likes
Komment
Komment