Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
- Fékek ha működnek az elég egy ilyen öreg motoron ? Vagy abba is kellene új fékpofákat vásárolnom?
A fékeket talán érdemes lenne megnézni fékpadon a műszaki vizsga előtt. Ha jó, nincs nagy ingadozás, tehát nem üt ne bántsd. Ha pl édesapád felszabályoztatta akkor az még biztos jó. A fékhatás már más kérdés. Ott sokat javítani nem tudsz, az a vizsgabiztostól függ, hogy bevetnek-e Jankó által említett mesterkedéseket. Szerintem a fékerő és az ingadozás közül az utóbbi a lényegesebb, tehát az legyen jó. Az új fékpofák sem jelentenek garanciát amúgy ahogy Emu is írta.
Sziasztok!
Előrelépés történ az ügyintézésben.
Tavaly szeptember elején indítottuk a póthagyatéki eljárást, múlt héten csütörtökön kaptam meg az értesítést, hogy lezárult.
Voltam bent a kormányablakban, ott azt mondták, hogy át tudják azzal írni , ha jogerős lesz a végzés kapok még valami papírt mennyek vissza
és készítenek új törzskönyvet.
Abban maradtunk, hogy még nem lesz forgalomban , majd kell kérnem egy adatközlő papírt ha vizsgaképes állapotban lesz majd műszaki és biztosítás kell rá és utána kap új forgalmit és rendszámot.
Eredetvizsga sem kell mivel öröklésről van szó.
Most várom az új papírokat ,hogy legyen a nevemen.
Később szép lassan átnézetem valakivel hogy átmenjen a vizsgán.
Nagyjából így áll jelenleg a történet.
Komment