Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tisztelt Fórumtagok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hátsó sárvédőmön található lyukak mi célt szolgálnak, ha egyáltalán szolgálnak, illetve ezek gyárilag is rajta voltak?
    Másik kérdésem, hogy képen látható lábtartó kar párja, azaz a jobb oldali sajnos szállítás közben letört egy csodás állapotú vasúti átjárónak köszönhetően..
    Kérdés, hogy ilyenből lehet valahol újat kapni?
    Lehet, hogy én vagyok a béna, de neten böngészve eddig nem sikerült találnom...

Üdv
    Laci
    Attached Files

Komment

lacooka96 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hátsó sárvédőmön található lyukak mi célt szolgálnak, ha egyáltalán szolgálnak, illetve ezek gyárilag is rajta voltak?i
      Szia, Nekem nincs P10-em, de arra az emlékeim szerint eredetileg ott egy szerszámos doboz van felszerelve, szerintem ezek annak a felfogatásához vannak. Mint a csatolt képen, ez egy P10H ami a halk kipufogóra utal, lásd bekarikázva a képen, de felette ott látod a jobb oldalán azt a hosszúkás szerszámos dobozt. Hogy miért van ennyi lyuk, azt a P10 szakik megmondják majd...
      Attached Files

Komment

lábtartó - Kérdés, hogy ilyenből lehet valahol újat kapni?
        Lehet, hogy én vagyok a béna, de neten böngészve eddig nem sikerült találnom...
        Szia,
        Én nagyon sok mindent vettem Fóti Gyulától, nagyon jó szakember, és szinte mindene van Pannoniákhoz. De a motoros börzéket is ajánlom, ott aztán tényleg minden van. Arra figyelj, hogy volt vagy három féle lábtartó az évek alatt és ha ez neked fontos, akkor nézz utána, hogy melyik a te évjáratod szerinti P10-re való. Itt a fórumon volt már ez téma, onnan szedtem le Joshbono tagunk csatolt képét is. Ezen az alsó többek között a T1-hez való, ennyit tudok...
        Attached Files

Komment

a hátsó sárvédőmön található lyukak mi célt szolgálnak, ha egyáltalán szolgálnak
          A pót szerszámos dobozt eredetileg három csavar rögzíti a jobb oldalon, a túloldalra nem tettek semmit gyárilag. Aztán hogy miket rakhatott a korábbi tulaj nem tudom. Valami egyéb dobozt, netán egy csomagtartót...
          Kérdés, hogy ilyenből lehet valahol újat kapni?
          Használtat keress inkább, Pannóniás árusoknál biztosan találsz. Osumi képén az alsó való P10-esre ha jól tudom. Az enyémen legalábbis olyan volt, a szögletes fajta.

Komment

Ez a motor bal oldala , a teleszkóp előtti rész ! Itt nem volt furat , viszont a Danúvia szerszámosa pont belepasszol ,azért nem szereltem be mert jobb oldalra a láncburkolat miatt nem fér be a párja ,egyébként is kétséges ,hogy tetszene ....
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X