Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Elvileg meg is van minden alkatrész, most már csak össze kell rakni?

A fényezés része kész van, most a blokk felújítása zajlik, még meg kell vennem a komplett kipufogószettet, illetve pár dolgot majd elvinnék krómoztatni, (kormányt, fék / kuplungkart, első lámpa keretét) vagy polírozni (blokk oldaldeknijeinek egy-egy részét pl, fékfalat) szóval még messze a vége, ez még sok idő, utánajárás és nem utolsó sorban pénz..

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A váz hajlított csövén jól látom, hogy két helyen ki van fúrva? Az biztosan nem gyári megoldás, üregelés céljából lett kilyukasztva?
    Jó kérdés, nem tudom, eleve így vettük, bár most, hogy így kérdezed, ezt jó lett volna még a fényezés előtt tisztázni, mert ha az nem kell oda, akkor ugyanúgy betömködtem volna, mint a hátsó sárvédő rejtélyes lyukjait.
    Na, de már mindegy, igazából ha így marad, szerencsére akkor sincs tragédia.

Komment

lacooka96 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A fényezés része kész van
      A váz és lengővilla akkor már mehet össze, ott nincs krómozott vagy polírozott alkatrész
      Na, de már mindegy, igazából ha így marad, szerencsére akkor sincs tragédia.
      Ha csak egy-egy gumidugóval lezárod az is elegendő. Nagyon szeretett fúrkálni az egyik előző tulaj

Komment

Sziasztok!

Akkor hiánypótló jelleggel jöjjön pár kép a frissen lefújt cuccokról :

Illetve ha már posztolok:
        Krómozásra, illetve polírozásra tudtok esetleg embert / céget ajánlani?
        Ugye vinném majd a fém alkatrészeket és nem szeretnék lukra futni.
        Krómozással kapcsolatban többször láttam egy Kecskeméti cég nevét, de ők nekem eléggé messze vannak, (Bp.-i vagyok) szóval elsősorban közelebbiket keresnék...
        ​​​​​​

​​​​
        Attached Files
        Utoljára szerkesztve a következő által: lacooka96; 2025 okt. 22, 14:11.

Komment

Krómozással kapcsolatban (Bp.-i vagyok) szóval elsősorban közelebbiket keresnék...
          ​​​​​​
          Én elégedett voltam velük, már többször is vittem alkatrészeket: https://cromkontakt.hu/
          Csepelről Lakihegy felé menve kb a város legszélén jobb oldalt.
          Egy gondom volt csak, hogy nem horganyoznak, pedig jó lett volna a krómozással együtt letudni azt is.
          Az alkatrészeket festéktől, szennyeződésektől megtisztítva kell vinni, nagyjából egy hónap a munka átfutási ideje, a többi munka mennyiségétől függően. Árat úgy emlékszem, hogy csak akkor mondtak, amikor már elkészült a krómozás. De szerintem ezzel nincs semmi baj, a ráfordított időt előre nem lehet tudni. Ha előre csiszolsz valamit, pl én egy utólagos hegesztés nyomait magam tüntettem el még spórolhatsz is.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X

Debug Information