Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25 rajongo

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

k25 rajongo

sziasztok viktor vagyok van egy lepukat k25 szeretném felujitani igaz nem sokat értek hozzá de beleszeretem

érdeklödnék nagyon füstöl a k25 ha az adagolon a csavaron állitok nem füstöl, de nem pörög a mitt tegyek köszönöm a választ

Komment

Heló viktor1975.
      A k-25-ös nem egy versenygép,nem túl nagy a fordulata.
      Nem igazán nyerő tekergetni,erősen befolyásolja a motor tartóságát,hideginditást és a fogyasztást.
      A beállitást bizd egy adagolósra.
      Ott kérheted a max teljesitményt,vagy a takarékos üzemet,ez kell ahoz,hogy tartósan károsodás nélkül müködhessen egy dizelmotor.
      Ezenkivül több traktoros van közöttünk,biztosan reagálnak ők is.
      Érezd jól magad,olvass és irj sokat!
      Che kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

szia köszönöm tanácsod,csak az a baj a környékemen nincs v nem tudok adagolost,még egy kérdésem lenne a u28 traktornak az izzitó gyertyája jo a k25be?

Komment

Ha belefér a helyére.Párban szerintem bele rakhatod.Viszont a bekötést az izzitógyertyához kell igazitani.Párhuzamos vagy soros bekötés.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szevasz, én is szögelek egy K25 -öt.Totál széthánytam.Fel kell kötni a gatyánkat.Csak a főtengely elkér egy százast.A köszörülés 60 a csapágysor 40 ezer .Hüvelyek 60 a hengerfely ki tudja mennyi lesz. Adagoló ,porlasztó 20.Tömítések 10.Hol is járunk?A haverok mondják:nézesd meg magad orvossal!Válaszom erre:a világvége csak akkor jön el ha a motor már pöfög.Addig nem adom át magam az enyészetnek.Hallelúja zetorosok!
            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

hello,nekem szerencsém volt 100 vettem hengerfej nélkül teljesen a motorja felujitva vettem egy hengerfejetrá 2db kereket másikat,és pöfög az idén szántotam a kertemet vele a külselyekicsit csunyácska de a motorja tökéletes,még az adagoloját kell meg nézetnem mert nagyon füstöl.Click image for larger version

Name:	P3110183.jpg
Views:	1
Size:	199.9 KB
ID:	133846

Komment

Hát Viktor te vagy Siófoktól nem messze?Azt hiszem veled beszéltem valamelyik nap, vagy a traktorotok egyforma egy kollégával nem számit csak a vas meg ne álljon.!

Komment

Csak egy tipp,nézd meg a levegőszűrőt,hogy nincs-e eldugulva. Attól is füstölhet,hogy kevés levegőt kap. Én már jártam így.

Komment

üdvözlet
                    zetor k25 hátsó kerekeit mivel lehet(szokták)helyettesíteni?mind 2 gyári kerék használhatatlan,idő el ette őket:/köszi

Komment

Szervusz!

A K25-ös kereket,-K25-ös kerékkel lehet helyettesíteni.

Üdvözlettel:Che
                      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

...vagy még az A25-ös kerékkel.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X