Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Az alkotás örömet okoz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az alkotás örömet okoz

Mit is monhatnék magamrol?Szeretek uj dolgokat kivitelezni,nem vagyok feltaláló,de vannak saját elképzeléseim dolgokról,amit a körülményekhez mérten szeretek is meg valósítani.Sajnos néha ezek a körülmények elég szűkösek,de próbálom a leg jobbat ki hozni belőlükValamikor én is nagy veterán rajongó voltam,főleg motor kerékpárok terén,aztán az életem új irányt vett és le kellet mondanom róla,de magamban mindig is őrzöm az élményeket,amiket ezzel kapcsolatban éltem meg.
    Ezt az oldalt véletlenül találtam,mert csak ugy böngésztem az esztergálással kapcsolatban és örülök neki,mert itt ugy gondolom,hasonló beállítottságú emberekkel találkozhatom.
    Röviden ennyit magamról.

Üdv.

Szerintem jó helyen keresgélsz. Vannak itt páran akik láttak már közelről esztergányost.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Vannak itt páran akik láttak már közelről esztergányost.:-))))
      Főleg ha nem verték még le valamivel a tükröt.
      wsievers és kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szia Zoli!

Kovacs Zoltan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        nem vagyok feltaláló,de vannak saját elképzeléseim dolgokról,amit a körülményekhez mérten szeretek is meg valósítani.
        Na itt egy hozzád igen hasonlatos személy. Mondjuk én nem gondoltam, hogy valaha is géptervező leszek, de elég sok mindent próbáltam meg már én is kivitelezni. Olyan is volt, ami működött, sőt tartósnak is bizonyult. Örülök, hogy idetévedtél. Hasznos fórumozást. És ne csak olvass minket, hanem szólj is hozzá.

Komment

Üdv !K Zoltán Jó fórumozást kívánok.Jókor jöttél, lehet kérem majd a segitségedet .Alkatrészt kellene vennem Szlovákiából, az ember nem tud magyarul én meg Szlovákul .Felhivtuk egymást király volt.Tolmácsra lenne szükségem.

Komment

Mi kéne lebeszélni a szlovákokkal? Lehet hogy tudok segíteni. Nem tuti de egy próbát megér.:-)))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X