Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - zszsolesz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - zszsolesz

Helló.

8 éve gyüjtök régi motorokat,de mára ráálltam a magyar tipusokra.Motorjaim:csepel 125t,dongó,pannonia tl,t5,t5h,korai fekete danuvia,bordó danuvia,Idén adtam el egy izs planeta 2,duna oldalkocsival,teljesen felújitva,egy francia múzeum vette meg.

zszsolesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    8 éve gyüjtök régi motorokat,
    Hali érezd jól magad.Milyen gyüjtő adja el a motorját?
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv, a fedélzeten nekem is főleg Magyar motorjaim vannak.

Komment

Helló. Az adja el,aki rááll bizonyos tipusokra (magyar) ,nomeg sok helyet is foglalt.

Hali.
        Neked mik vannak?

Komment

zszsolesz,
          Üdv, ha tőlem kérded: T5, t5h,p10,p21, csepel125, ez a Magyar vonal. Igen a hely az mindig kevés.

Komment

zszsolesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Neked mik vannak?
            Pannoniák,Csepel roncsok(nem piacképesek)mit gondolsz miért irigykedem?
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

zszsolesz, ja majdnem elfelejtettem van egy 59-es danuviám is.

mateapu, az én motorjaim sem szalon állapotúak inkább nevezzük felleltnek őket, de nekem így is szépek.

Komment

Jó jó csak én vagyok a legkeletibb Pannoniás.
                Minden csak egy irányba van tőlem,nyugatra és messze.
                kedvelte ezt.

Komment

Eladott izsem örök emléket hagyott bennem-rajtam.Nyáron rövidgatyába kell motorozni,lábam hozzáért a kipufogókönyökhoz és hát odasűlt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X