Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - McFly

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - McFly

Heló!

21 éves vagyok élek halok a veterán motorokért, egy kettő nekemis van, egy oldalkocsis Pannónia TLF 1959-es, MZ TS 250 1976-os, 3db simson Schwalbe 1967-es,1977-es és 1979-es mindegyikbe turbóhűtéses blokk van, simson Star 1974-es, Simson s50b 1976-os, simson s51b 1985-ös

Csak lassan a testel!
    McFly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    halok a veterán motorokért,
    Akkor hamar felfalnak a bogarak.
    Csak beosztással,ugyhogy tarts ki,és szerelgetés közben egyre mélyebbre hatolnak majd a bogaraid.
    Jó helyre tévedtél,érezd jól magad!
    , mittom és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv!
      Ennyi motort elég tárolni is Én is szívesen csinálnék neki helyet
      mittom kedvelte ezt.

Komment

Hali!
        Szóse róla elég szűkösen vannak tárolva, de egy kettőnek még van hely

Komment

Most mutattak egy '78-as S50-est, azt hiszem megveszem
          McFly és mittom kedvelte ezt.

Komment

Ki ne hagyd milyen N-es vagy B-és?

Komment

Sajna N-es. B-sem volt még nagyon fiatalon, és tetszett, ezért akarom megvenni. Még a régi rendszáma is megvan.

Komment

Az N-esek is jók, a régi rendszám meg igazi kincs. Én most novemberbe vettem az S50B-sem szeptemberbe újság gyűjtés volt öcsémnek a suliba az idős bácsi szólt hogy nálais van újság a pincébe, lementünk és akkor pillantottam meg a motort az egyik sarokba a gyújtás felöli dekni levolt szedve meg a kipufogó nem volt rátéve, novemberre sikerült rábeszélnem hogy adja el, olcsón sikerült hozzájutnom, gyári állapotban van másnap elis indítottam semmi baja, megvan a gyári szürke szerszámos táskája rajt a simson felirat benne a DDR-es szerszámok, a simsonos gyári gumijavító készlet a szürkeforgalmia szupergép a simsont csak ajánlani tudom!!
                soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X