Közlemény

Collapse
No announcement yet.

jimbeam

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    jimbeam

    Hát sokkal többet nem tudnék írni magamról azon kívül, ami a profilomban is olvasható, jelenleg egy TDM-et hajtok, de a tervbe van véve egy veterán motor beszerzése-ami valószínűleg egy TS MZ lesz, természetesen fekete. Gondoltam itt választ kaphatok a keresgélés és az esetleges restaurálás során felmerülő kérdésekre.
    Nem vagyok a szavak embere, úgyhogy valószínűleg inkább csak olvasgatni fogok.

    #2
    Üdv a fórumon!

    jimbeam eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    veterán motor beszerzése-ami valószínűleg egy TS MZ lesz
    Írtad, hogy nem vagy a szavak embere, de szerintem pár kérdésed menet közben biztos, hogy felmerül. Ezeket nyugodtan tedd fel, és biztos, hogy kapsz rá választ, véleményt.
    kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia Jimbeam.
      En is egy TDM 900-ast hasznalok eloszor nem tetszett de ra kelett jonnom hogy egy nagyon jol hasznalhato motor varosba egy kicsit nehezkes de a foutakon autopalyan meg a hegyi utakon (Dolomitok stb.) nagyon jo .Mz nekem is volt a 80 as evekbe az biztos hogy akkor a piacon a nagy tobbseg szamara elerheto motorok kozt a legjobbak voltak.En akkor mindig lepukkant motorokat hajtottam mert nem volt lehetoseg a felujitasra es az ujak vasarlasara de a ts 125 mindig ment szegeny pedig karbantartva sose volt a hajam az egnek all (most)ha ragondolok hogy milyen korulmenyek kozott hajtottuk En most is eljarnek vele minden tovabbi nelkul ha itt lenne .Erezd jol magad kozottunk remelem fogsz maradni es hozzaszolasaiddal gyarapitani az informacioinkat
      Che kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X