Közlemény

Collapse
No announcement yet.

csabi31

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

csabi31

Sziasztok!Csabának hívnak 37 éves vagyok.A kisfiamnak kezdtem el gyűjteni a motorokat,most már van egy pár.Pl:Pannonia T5,Csepel 3db,Mz ts 150,Jawa ideal,Jawa 559,Moszkva K55,Puch maxi,Izh planeta 3,Berva.A szereléshez,felújításhoz szeretném a segítségeteket kérni.Üdv:Csaba

Üdv Csabi!
    Nagyon jó helyen jársz, és nagyon dícséretes, amit teszel. Itt mindent megtalálsz a motorokról, de ha kérdésed is van, arra is gyorsan kapsz választ!

Komment

Üdv köztünk...Vagyunk már itt annyian, hogy bármelik típusban tudunk segíteni,ezek közzül úgyis mind valakinek a kedvence
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv a fórumon Csabi!

Gratulálok a gyűjteményedhez! A kisfiad is segít "bütykölni"? Nekem a középső lányom szokott segíteni, és már sok-sok apróságot ismer a motorokon Jó fórumozást, és felújítást nektek

Komment

Szia!Igen segít,és szeret motorozni is.Sajnos gyerek motorja még nincs,nagyon félti az édesanyja.De előbb utóbb.....
          kollarg és mittom kedvelte ezt.

Komment

Vegyél neki picit. A lányomnak egy akkus 3kerekűje van,de ha nagyobb lesz kap egy pocket bike-ot
            mittom kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X