Hello mindenkinek!Egy Rácalmási srác vagyok.A gyerekkorom első motorját újítottam fel egy jawa mustangot.Egy már majdnem kész van,és van még három.Egyenlőre ennyi is elég.Amit még szeretnék egy jawa ideal azok nagyon tetszenek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szeretem a motorokat
Collapse
X
-
Magyaros öltözetű 81! Köszöntelek a Fórumon. Itt sok hasonló képen érző benzin gőzzel megfertőzött emberrel találkozhatsz. Bízván számíthatsz segítő készségükre, szakmai tudásukra melyet szívesen megosztanak a kis közösségünkkel. Itt nem a henger nagysága a kérdés hanem a motorok szeretete melyek a féltő kezek hatására kortalanná válnak. Érezd jól magad közöttünk . Üdvözlettel Sepy.
- 2 likes
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMagyaros öltözetű 81! Köszöntelek a Fórumon. Itt sok hasonló képen érző benzin gőzzel megfertőzött emberrel találkozhatsz. Bízván számíthatsz segítő készségükre, szakmai tudásukra melyet szívesen megosztanak a kis közösségünkkel. Itt nem a henger nagysága a kérdés hanem a motorok szeretete melyek a féltő kezek hatására kortalanná válnak. Érezd jól magad közöttünk . Üdvözlettel Sepy.
Komment
Komment