Közlemény

Collapse
No announcement yet.

agoattila vagyok mindenkit üdvözlök az oldalon

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    agoattila vagyok mindenkit üdvözlök az oldalon

    Üdv mindenkinek! Magamról annyit, hogy első szakmám CNC forgácsoló (egyik hobbim), a második szakmám automatizálási mérnök, így életem során nem csak alkalmazom a gépeket de vissza is állítom a gyárira, de inkább még tuningolok rajta egy kicsit. Most is egy ilyen projekten dolgozom. Van egy Emco Compact 5 CNC ('86 környéki) full gyári majdnem minden tartozékával, meg van még mellette 2 Emco F1 CNC (egyik '87 a másik '89 környéke) az egyik full gyári a második már egy kis tuning van rajta. Gyártottam velük föld szeparátortól kezdve (labor cucc), konyhai munkalap díszítő élvédőn keresztül át, lakásriasztó dobozokat, műszerfal kiegészítőt, meg ami felfér elbír terhelésbe és a gép vezérlése is hajlandó megcsinálni. Ezenkívül sikerült összeszedni egy jó pár antik, kevésbé antik és modern műszerész mérőműszereket (Univeka 134-től Tektronix 2445B-ig, ja és van egy Vilatis magyar szkóp is közte ami működik).
    A járműpark kezdem egy babetával ami felújítás alatt áll (ritka alkatrészek beszerzés most a fő szempont hozzá), de már nyáron robban benne a benzingőz. Mellette van egy Simson S51B nagyon kopott gyári zöld szine van 1982-be látta meg a napvilágot 32500 km van benne és még mindig működik rajta minden. Nagyobb járgányok közül VW Polo 1.3D ('87) igaz csak 42 lóerős de tud még újat mutatni mindenkinek igazi kis piszok. Mivel a család bővült az autó mérete is követte azt és a polo mellé lett egy '90-es 80-as B3 1.6 TDi Audi 80 ló tolja belülről, de még ma is leadja. Na röviden ennyit rólam és a veterán dolgaimról

    #2
    Érezd jól magad köztünk,itt találsz néhány,hasonló rozsdakapargatót.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X