Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Szia én is esztergályos vagyok!
És szerintem a többiek között is akad néhány.
Viszont van olyan is,akiből ezután lesz!
Igy van még tenni való,üdv a csapatban,érezd jól magad!
Ha már a Grófok is ezt a szakmát választják, akkor semmi szégyenkezni valóm nincs, hogy nekem is ez az egyik.
Szia ! Kérdezz bátran, legfeljebb butaságot válaszolok. Érezd jól magad !
Képeket feltölthetsz már az első hozzászólásban is, ez nincs korlátozva. (A hiba üzenetben is szerepelt.) Éppen arra szeretné rávezetni a tagokat a "rencer", hogy ne mindenféle linkeket szurkáljanak hozzászólásokba, mert az sokkal bénább, mintha itt lenne egy kép, amit bárki láthat.
Tisztelt Gróf Úr! Üdvözöllek Te aligha nem az eszterga padod fel újításával kezded a Veterános életed.Ebből is látszik, hogy a munka nemesít mint mondották régen- és lám igaz a megállapítás. Én gépész ként láttam már eszterga padot és egy rövid ideig muszájból esztergálnom kellett de nem nyerte el a tetszésem. Jobban szeretek kézzel alkotni. Ettől függetlenül csodálom a profi szakembereket így az esztergályost is. Sok sikert és türelmet a gépedhez reméljük jól fogod érezni közöttünk. Vannak itt szerény és nagytudású szakik kik sokat segíthetnek. Üdv. Sepy.
Komment