Kedves Fórumosok! Bemutatkozásként mondanám: Pattantús Mátyás vagyok régota benzinnel beoltot /72éves- sajnos /megszállott , aktivabb koromban gépésztechnikus, autójavitó műhelyvezető, műszaki ellenőr és egyéb romboló olajos emberke!Jelenleg öreg autó, motorok,és minde ami forog ,köhög javitásával foglalkozom! Jó időben Simson 51-el közlekedem, készitgetek egy széthajtott Suzuki GS 125-ős mocit, valamint néhány szétbontott Dongót!Szivesen segitek- no persze csekély tudásom határáig , ha megtürtök az oldalatokon!!! mindenkit köszöntök :Patyi _Matyi
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Patyi 1
Collapse
X
-
Szervusz Patyi Bátyám!
Mi az hogy megtűrünk,egyenesen számítunk rád,-nagy szükség van itt az idősebb generációra,mert sokat láttak,tapasztaltak és azt tudást és tapasztalatot tovább kellene adni,a következő generációnak.Magam is úgy vagyok,hogy már kevesebb sót fogok megenni,a hátralévő időben,mint amennyit idáig fogyasztottam,de nagyon bántana,ha az a kevés tapasztalat,amely mögöttem van,nem öröklődne tovább,-természetesen,ha arra igény van.
Az a jó ebben a fórumban,hogy az ember,lelkileg visszafiatalodhat,a sok "kölyök" között és senki nincs kinézve a társaságból a kora miatt.Ami viszont nagyon rossz,hogy személyesen nem találkozunk,illetve kevesen és bár a fórum létszáma,szerintem meghaladja,a regnáló parlamenti pártok átlagának taglétszámát,mégsem tudjuk igazán hallatni a szavunkat,éppen azért,mert személyes kapcsolat igazán nem tud kialakulni.Remélem,azért ebben is lesz változás és akkor még jobb lesz minden!
Végezetül örülök neked és remélem,a fórum aktív tagja leszel!
Üdvözlettel:CheBeagle, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
Komment