Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Attir1‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Attir1‎

Sziasztok!

Hát mit is írjak magamról, a benzingőz 36 éve csapott meg előszőr, azóta igazából jelen van az életemben.
    Motorversenyzés, azután rallye, és mostanában, lehet hogy az évek múlása miatt elérkezett a pillanat egy idős motor talpra állítására.
    Igaz egy motorkát már rendbe kaptam, ami egy 1980.-as Komar-Romet, de valami komolyabbat szerettem volna, és tegnap egy Csepel 125 tulaja lettem. (ha igaz 1954/4?) Van két nem veterán korú motorom, de ezeket itt nem említeném meg.
    Elég sokat kell még tanulnom Csepel tantárgyból, de remélem a ti segítségetekkel a sikerülni fog a vizsgamunkát elkészíteni.
    Sok megválaszolatlan kérdés kavarog a fejemben, de majd szép sorjában a fórumon remélem megkapom a szakszerű válaszokat.

Üdv Mindenkinek!

Sajnos a csepelnél az iratok az elsők.
    Papirnélküli a motorok 80-90%-a szerintem hiába van felujitva,lehangoló ha nem lehet csak a kirakatba tenni.
    Joker-nek van igaza ijenkor a "sport"vonal ad reményt egy értékesebb darab készitésére,hogy ne vesszen el a gyönyörüen felujitott,forgalminélküli kategóriában.
    Érezd jól magad nálunk!
    Beagle kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv mindenkinek
      Nem is tudom, hogy mit írjak. Véletlenül keveredtem erre a fórumra.Esztergapad gépkönyvet kerestem és egyszer csak
      itt találtam magam. A régi járműveket látva eszembe jutottak azok az idők mikor még inaskoromban ezeket javítottuk,
      némelyiket csak csodáltuk.Azért még most is megdobogtatja az ember szívét egy-egy régi járgány.Némelyik típus vagy példány, szinte kortalan. Szeretek olvasni, írni annál kevésbé ezért sok hozzászólást ne várjatok tőlem.

Péter
      mátéapu, CZsolti és Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Appeter!

Amennyiben mindenki csak olvasna és senki nem írna,-még olvasni sem tanult volna meg az emberiség,mert nem lenne mit elolvasni.Van a Magyarban egy szó,-az "eszmecsere",mostanában csevegésnek is lehetne nevezni,mert már eszméről,mint a mélyebb értelmű dolgok fogalmáról,nem nagyon beszélhetünk,csak a felszínes csacsogásról,mely olyan dolgokról szól,amit talán említeni sem érdemes.
        Akár szeretsz írni,akár nem,én azért arra kérlek írj!Írj nekünk,ha bánatod,örömöd van,ha tanácstalan vagy,vagy tanácsot tudsz adni és majd tapasztalni fogod,hogy ez a kis közösség értékelni fogja!

Üdvözlettel:Che
        mátéapu és sinter kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X