Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Az én bemutatkozásom

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az én bemutatkozásom

Szervusztok, Jani vagyok Dabas-ról, és nem vagyok kimondottan "veterános".
    Bár most is egy veterán korú ts250/1 összerakásán nyűglődök, ennél nem szent nálam az eredeti állapot. A gugli kereső dobta ki a Veterán Fórumot, mikor ts leírást/kapcs rajzot kerestem, a letöltés miatt regisztráltam. Remélem nem nagy bűn, valakinél olvastam már ugyanezt. Nem ígérem, hogy nagyon aktív fórumozó leszek, de azért be-be nézek. Később, ha lesz egy kicsivel több kedv, és nem utolsó sorban sastojás nálam(mert minden a pénzen múlik ugye) talán a Ti segítségetekkel rakomösszeüzemelembevizsgáztatompapírozom a másik veteránt, ahol már számít az eredeti állapot. Az egy 62-es kiadású Simson250 lesz, előbb, vagy utóbb. Addig is figyelek, ha tudok tanulok, egyenlőre ritkábban hozzászólok. Uff! Én beszéltem. közzé is teszem, ha rájövök hogyan lehet.

Az igéret nem betartása főben járó bűn!!!
    Nem is szabad addig összerakni motort mig az utolsó alátét is nem eredeti!!!!!
    És mivel az enyém nem az igy kénytelen vagyok gyorsan menni,hogy ne lássák.
    Érezd jól magad nálunk.!
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 márc. 04, 18:54.
    sepy, wsievers és 3 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

AWO(Jani) eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A gugli kereső dobta ki a Veterán Fórumot
      AWO(Jani) eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      valakinél olvastam már ugyanezt
      Nálam is olvashattad. Ha ebben hasonlítunk, akkor másban is sikerülhet. Hozzászólni sem kell. Elég, ha írsz néhány kommentet. Isten hozott nálunk.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X