Közlemény

Collapse
No announcement yet.

natoferi‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

natoferi‎

Sziasztok! Egy lelkes, de nagyon amatőr ember vagyok!
    Magamról néhány szóban: Mikor megszülettem kicsi voltam, és először az orvos sírt fel mikor meglátott!
    Technikai érzékemet csak egy viccel tudnám jellemezni: "Öreg front orvos utasítja frissen odakerült kollégáját
    ...Kolléga, kérem vágja le a sebesült bal lábát......
    .....mondom a balt!
    .....mondom a LÁBÁT!"
    Na erről ennyit! Viszont érdeklődve olvastam a "Homokfúvással/szórással kapcsolatos írásokat, és ezen felbuzdulva szeretnék építeni egy ilyen berendezést! Mivel kellene kezdenem?

Szerezz homokot!
    Légy üdvözölve a fórumon.Olvass bele a régebbi irásokba és okulj és oktass ha jobban tudod!
    taluga, Beagle és 4 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm a gyors választ, indulok a Szaharába!
      taluga, Beagle és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

natoferi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Mivel kellene kezdenem?
        Nyulj be a szalmazsákba --
        szerintem ez az első , aztán nézd meg "mekkora a lehetőséged " . Aztán azt kell keményen behatárolni mit akarsz , ztán ahhoz , megalkuvás nélkül megszerezni a cuccot . Ha nem így teszel , használat közben --néha -néha megemlíted a teremtő nevét , összefüggésben egy bizonyos tevékenységgel
        taluga, natoferi és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hello!
          Nemrégen vásároltam egy 1985-ös EZ-ETZ 250-es Motorkerékpárt! Ehhez keresek felújítási tippeket!

Komment

Jopek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Hello!
            Hay itt biztosan találsz.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mivel kellene kezdenem?
              Kompresszorral !! Ameddig nincs egy ütőképes lufid, addig kár agyalni a homokon. Ismerek valakit, akinek van egy marha nagy ágyúja, amit tíz másodpercig tud egyszerre használni.

Komment

Jopek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Hello!
                Nemrégen vásároltam egy 1985-ös EZ-ETZ 250-es Motorkerékpárt! Ehhez keresek felújítási tippeket
                Helló Jopek!

Először is nyissál magadnak egy topicot, mert ez natoferié, és ide neki szeretnénk majd válaszolni. Másodsorban nézz szét a letöltések között. Pár perc keresgélés után magad is megleled az MZ-s dolgokat és onnan kedvedre mazsolázhatsz. Utána jöhetnek a kérdések, mert tippeket csak így lehet adni. Elsőre általánosságban csak az én tapasztalatomat tudom mondani:

Brigéciolos áztatás, utána mélymosóprogram. Szárítás és elámulás a rozsdafoltok láttán. Nagyobb dolgok (ülés, benzintank levétele). Padlófogás a sok ramaty látványától. Aprólékos tisztítás, melynek a gépezet ésszerű bonthatósága szab csak határt. Végül jöhet a szakirodalom tanulmányozása és a valódi, lényegre törő kérdések feltevése.

Jótanács: szerezz be sok erős kartondobozt és/vagy vesszőkosarat.

Elsőre ennyi tipp azt hiszem elég lesz. Jó munkát és széles utat.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Üdvözöllek a fórumon! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Először is nem egy pénztárca barát berendezés abban az esetben, ha csak magadnak készítesz egyet (már, ha van tervrajzod, leírásod, anyagod hozzá). Kezdd talán az egészet azzal, hogy ezen a csodálatos világhálón a keresőbe beírod a homokfúvás, szemcseszórás szavakat. Sok-sok dolgot találhatsz róla. Én is ott néztem meg és tettem le arról, hogy csak azért csináljak egyet magamnak, hogy legyen mihez nyúlnom otthon, ha szükségem van rá. Olcsóbban jöttem ki, ha elvittem az alkatrészeimet lefúvatni. Ha viszont bérbe is fújnál a készülékkel, akkor egy idő után vissza tudod a berendezés árát hozni. Én őszintén csak bátorítani tudlak! További szép napot!

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    van egy marha nagy ágyúja, amit tíz másodpercig tud egyszerre használni.
                    .....panaszkodott az asszony ?
                    Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 márc. 12, 13:22.

Komment

Mivel kellene kezdenem?
                      Konzultálj ezzel a szakival, biztos tud segíteni.

Komment

Köszönöm, megtörtént!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X