Közlemény

Collapse
No announcement yet.

lalibalu: Motorok és minden ami belefér

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

lalibalu: Motorok és minden ami belefér

Sziasztok!
    Magamról csak annyit, hogy imádom a motorokat de sajna 6 éve volt egy nagy balesetem és azóta csak inkább javítgatom őket, kisebb baráti és családi körben. Néha még robogóra ülök egy kicsit, van egy Honda Lead50-es robim és már várom a jó időt, hogy az autót letehessem néha . Régebben egy CBF600S Hondám volt, evvel baleseteztem ,stoptáblás mellékútról kijött elém egy személyautó, még fékezni sem volt időm . Na de hagyjuk a múltat. Azért fordultam hozzátok, mert egy barátom most javít egy Csepel 125D-t és kellene robbantott rajz meg elektromos bekötési rajz. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönöm.

Üdv:lalibalu

Szia nézz körül alaposabban és töltsd le ami kell,ha valamit nem értessz van elég szakértő aki megmagyarázza.
    Érezd jól magad a fórumon!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

lalibalu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      stoptáblás mellékútról kijött elém egy személyautó,
      Aranyszabály!!! Elsőbbsége annak van, akinek megadják. Félre ne értsd ! Nem jópofizni akarok a bajodon, hiszen én is kilenc hónapja fűzőben élek. Remélem lesz ez még jobb is mind a kettőnknek. Légy üdvözölve köztünk.
      wsievers, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Helló Fiúk! Motoros ember ha már motorozik vagy azon töri a fejét az már a gyógyulás jele. Legalább is ez nálam így volt annak idején miután a debreceni klinikán össze állítottak, még gipszben volt a lábam mikor próbálgattam én is .Jó gyógyulást és óvatos motorozást mindkettőtöknek. Az aranyszabály pedig így van csak sajnos a vétlen húzza a rövidebbet általában. Annak idején a barátom is így ütötték el és sajnos meg is halt. A vétkes persze ártatlan volt mert a pártbizottság sofőre volt. Ha még lélegzünk addig nincs olyan nagy baj, fel a fejjel és jó gyújtást! üdv. Sepy.
        wsievers, mir-mur és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X