Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok! - entropius

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! - entropius

Még nem éreztem magam igazi veteránosnak soha, de tény hogy a személyes használati tárgyaim között (óra, öngyújtó, motor) egy sincs ami 40 évnél fiatalabb volna. Fene tudja, valahogy tetszik az, ha egy-egy ilyen régi konstrukció ilyen látványosan sokáig teszi a dolgát.

Most viszont bajba jutottam az új szerzeményemmel (egy szupertuti Simson Star-t voltam kénytelen upgradelni egy részlegesen és időszakosan működőképes MZ Trophy 125-re) és mikor információért indultam a netre, azzal szembesültem, hogy majd minden szál ide vezet.

Szóval, köszi hogy létezik az oldal, és köszi hogy itt vagytok.

Csaba

MInden ut mekkába vezet!
    Érezd jól magad.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kedves Entropius!

Üdvözöllek a fórumon.Valahol,valamikor el kell kezdeni,úgy vélem mi mindannyian kedveljük a korosabb használati tárgyakat,egyszerűségük és megbízhatóságuk miatt.Az én esetem,amiért a veteránok felé fordultam,a teljes kiábrándultság a minden bizonnyal korszerű,de agyonbonyolított,minden működéshez teljesen nélkülözhető "extrákkal" ellátott,javíthatatlan ipari hulladékokból.Tudom,hogy változtatni a fentieken nem lehet,-de akkor sem állok be a sorba,-nem kell.

A minap a VAPE gyujtásról szerettem volna többet tudni és a You Tube-on nézelődve találtam az alábbi videót,most felteszem ide neked,de másoknak is,mert a pontos munkát illetően,lehet belőle tanulni.A film alapján,mely igaz az MZ szereléséről szól,lehet készíteni ügyes szerszámokat,meg lehet tudni meghúzási nyomatékokat és egy kis képzelőerővel az alapok más gyártmányú motorok szereléséhez is adaptálhatóak.

Nem tudom ki fog e pirosodni,de ha beírjátok a keresőbe előjön (kipróbáltam):You Tube MZ ETZ-Repair Engine EM 125&150.S...

Üdvözlettel:Che

Komment

Azta de durva video ) Kösz szépen!
        Már csak egy jól megvilágított műhelyt kell beszereznem és megyek felújítani a motort

Szerencsére a Trophy blokkja és váltója kiváló állapotban van (100 fölött megy!!), jelenleg csak az elektromossággal, pontosabban az elektromos részek vízhatlanításával bajlódom.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X