Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Szia Gábor !
Nagyon sajnálom a történteket .Sajnos nagyon átérzem ezt a tragédiát ,mert az én öcsém 13 évvel ezelőtt, hasonló balesetben halt meg .19 éves volt .
Fogadd őszinte részvétem !
Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2013 márc. 21, 15:44.
Ahogy végignéztem a képeket azt láttam hogy ugyan azokat szeretjük : kirándulás, túrázás, Plitvice, Erdély, piros sportkocsik, öreg gépek, vidám társaság, és a gyerekek...................................
Én balga!!!............csak mostanság értesültem e szörnyű és felfoghatatlan tragédiáról mely téged és nejedet sújtott!!!Nincs és nem is lehet oly szó és oly gesztus mely fájdalmadra gyógy ír lehet!Ilyenkor döbben rá az ember hogy mily szűkösek a lehetőségeink és elménk milyen tompa ahhoz hogy fájdalmadban részt vegyünk és azzal támogassunk a nyílván rettentő érzelmeid elviselésében!Testi sebeink semmik és könnyen gyógyulók a lelkiekhez képest!Nem vagyok hívő,de kívánom neked hogy mennyei atyánk segítsen a fájdalmad viselésében!!!!!!(Őszintén írom hogy alig találom a betűket könnybe lábadt szememtől!)Együtt érző ismeretlenül is barátod!Kató Gyula....(apacsavo)
Komment