Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Rombolo

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Rombolo

Sziasztok!
    Én egy BP XVIIker srác vagyok. Hosszú kihagyás után tavaly tavasszal vásároltam egy S 51 Simsont. Bőségesen ráfért a felújítás. Régi emlékeimet előszedve nekiálltam a munkának. Apró darabokra szedtem az egész gépet
    /vázat,telókat,féket,új vezetékköteg,és persze a motor ami 70-es lett/. Menet közben bekellet látnom, hogy egy csomó mindent már elfelejtettem. Ezért sokat böngésztem információk után de hát végül is sikerült. Mostanában jött az a gondolatom,hogy ismét veszek magamnak egy 250-es ETZ t. Valamikor úgy 22 éve volt már egy ilyen tárcsafékes motorom és most megint gondolkodom rajta.Örömmel olvasgatom a motorról szóló írásokat.
    Hát ennyit gondoltam magamról elmondani így első körben.
    üdv mindenkinek: Rombolo

Üdv Rombolo! Én Gyömrőn lakom,íly módon nem lakunk messze egymástól! Én is ETZ-ken "nevelkedtem",1989-ben kaptam az elsőt apámtól,amit még három követett 1996-ig. Most egy Pannonia T5-öm és egy Simson Starom van,mindkettővel szívesen motorozok,bár a Star most szét van szedve....

Komment

Köszöntelek Romboló! Örülök bemutatkozásodnak melyből megtudhattuk, hogy nem csak rombolsz-hanem építessz is! Én is hasonló indítatásból keztem el újból motorozni. Én is több mint 30 év után döntöttem úgy ,hogy lesz egy 175- ös Sport Cz-m. Most ennek a rendbe tételén foglalatoskodom. Érezd jól magad sorainkban. Üdvözlettel : Sepy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X