Közlemény

Collapse
No announcement yet.

radar66

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

radar66

Sziasztok!
    Radanovits Ferenc vagyok, autószerelőként dolgozom,így gépekkel, járművekkel napi szinten találkozom és foglalkozom. Régi veterán járműveket azonban csak megcsodálni szoktam, javítás vagy egyéb okból nem került a kezembe. Ebben tavaly történt változás. Ennek előzménye, hogy 15 ezelőtt egy rokonom a MÉH telepre akarta vinni a ZETOR K25-ös traktorát ami üzemképtelen volt. Kegyetlen lepattant állapotban volt,de mégiscsak sajnáltam volna ha beolvasztják orrsúlynak egy JOHN DEER-ra. Ezért megvettem,hazavittem a kertbe,és elfelejtettem másfél évtizedre. Tavaly a fiam unszolására (Péter 13 éves) előbányásztuk és némi idő és pénz ráfordítással sikerült üzemképes állapotba hozni. Nem gondoltam volna hogy ekkora örömet tud szerezni amikor egy 61 éves gép vígan pöfög. Örömünkben rögtön felpattantunk és körüljártuk kis falunkat (Ják). Ezt ezután rendszeres túrák követték, de csak addig amíg a Szombathelyi rendőrkapitányság barátságos de kegyetlen emberei feljelentettek. Ok:forgalmi engedély nuku, műszaki vizsga, biztosítás,nuku,műszaki állapot ránézésre. Fiamnak jogosítvány? Végeredmény:60,000 ft. Azóta élvezkedés csak kerítésen belül. Egyelőre ennyi. Sziasztok.

radar66 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    forgalmi engedély nuku, műszaki vizsga, biztosítás,nuku,műszaki állapot ránézésre . Fiamnak jogosítvány?
    Üdv! Üzemanyag kell hozzá, nem ezek a dolgok
    szőrös, OdinHEM és Che kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szia Feri!

Fantörpikus bemutatkozás ez kérem a javából. Az ilyen emberekkel kapcsolatban szoktam érezni rögtön a közös hullámhosszt. Úgy látszik a pöfögő öreg vas valahogy összegyűjti a szakikat mindenhonnan. Leld örömödet ne csak a trakeszban, hanem a fórumozásban is. Érezd jól magad közöttünk.

Üdvözlettel: CZsolti
      sinter kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X