Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg és Pannónia

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg és Pannónia

Sziasztok!

Az első szerelmem a Wartburg 353.
    Nagyon sokat autóztam Wartburggal, szüleim 1983-ban vásárolták meg első autójukat egy fehér Wartburgot. Én azon tanultam meg vezetni, majd 19 évesen megvettem egy 1987-es modellt. Sajnos mindkét jármű ki lett vonva a forgalomból szüleimét megette a rozsa, az enyém sajnos össze törött.
    Ezután jött a szüleim 1.3-a.
    353-asból van kettő, egy 1979-es és egy 80-as. A fiatalabb autót hamarosan össze rakom és eladom. (volt egy kis motorhibája.)
    Tegnap, húsvét vasárnapján leptem meg magamat egy 1966-os Pannónia T5-el.
    20 éves korom óta szeretnék egy MAGYAR motort. Most végre sikerült. Sajnos papírjai nincsenek meg, így biztos sokat kell majd talpalnom hogyha forgalomba akarom helyezni.
    Még valami. Szeretnék itt is köszönetet mondani kedves feleségemnek, hogy az ilyen jellegű bogaraimat elviseli és támogat!

Üdvözöllek a fórumon!
    Jómagamnak is gyengéje a Wartburg. És szintén szeretnék majd egyszer egy Pannóniát vagy Csepelt.
    Nálunk gyakorlatilag a családban mindenkinek Warnyúja volt annó, igy adta magát a márka iránti elkötelezettség.Ha bármi segítség kellene hát ki vele!
    Érezd itt jól magad, jó böngészést, és nem utolsósorban Üdv a fedélzeten!

Komment

Kedves boto79! Légy üdvözölve a kis csapatunk Tagja ként! Egy tanács a Pannoniádhoz ha adhatok?, először próbáld meg a papírjait rendbe rakni és utána " az álmaid" gépét nehogy hiába legyen a sok munkád és pénzed. Örülök ,hogy neked is támogató a Feleséged mert ezt másként hosszútávon nem lehet csinálni. Kicsit Nekik is benzingőzösnek kell lenni.! Sok sikert és megtett km-t majd az elkészült gépeden. Üdv. Sepy.
      PI, OdinHEM és sinter kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a tanácsot, és örülök a támogatásoknak!

Komment

Jól mondja sepy. Ha nincsenek meg a papírjai nehéz lesz forgalomba helyezni.
          wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X