Én is csatlakozom az előttem Jawákat és cz-t kedvelők közé. Rendesen legyártott és megbízható gépek Ha a gazdájuk is úgy akarja. Persze a kor előre haladtával több törődést érdemelnek mint mai társaik, de hol lesznek a mai motorok 40 éves korukban?, még a bili is kipusztul a kisgyerek alól mit esetleg belőle készítenek a mai krómokról nem is beszélve. Ha még használják is őket kevés fogja meg érni a veterán kort. Bocsánat de ezen gépek csinosabbak szerintem persze 20-as 21-est nem sorolom ide.Látjátok az előttem szóló utolsó sorát.! Hajrá és gyarapodjon a CZ.s tábor!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
PANNÓNIA vs. JAWA
Collapse
X
-
Szia!
Tény, hogy megbízhatóságban, minőségben az MZ-k vannak a topon, de azok az én szememben már olyan tökéletesek, hogy nem hozzák azt az izgalmat amire vágyik a motorra ülő ember. Egy Jawa mindig is egy kicsit kuriózumnak számított. Ezt elmondják az idősebbek is mikor a T5 és 559 volt kapható. De ahogy látom te kéthengeres párti vagy, és motorozni szeretnél, kis pénzből - nah ez a 20-as Pannoniáknál nem biztos, hogy így lesz.
Nálam kókányabb, szereléshez alig értő embert ritkán hordott a hátán Föld, és láss csodát kezeim alatt gond nélkül teljesít a 350-es Jawa, a 6V-os. Ezzel most wsievers szavait némileg megcáfolom:
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak hozzáértő tulajdonosnál szól szépen
De ahogy látom nem egyedül vagyok aki a Jawa-ra próbál rábeszélni
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...Ilyen nincs másik:
---------de csak privátban, ha érdekel.
Komment
-
Szia!-sok-sok jó tanácsot kaptál,én eszmélésem óta JAWA párti vagyok és azt is javasolom,hogy egy olyan 250/559-es jawat vegyél,amit a jelenlegi tulaj ténylegesen használ.Ebből nincs sok a piacon,de elhiheted egy ilyen gép 30-40ezer ft.al
többet ér.Szóval legyen érvényes műszakija,ha lehet.A többiről mindegy,hogy mit mond az eladó,az NEM IGAZ!A külleme nem túl lényeges,majd lesz rá módod,hogy kipofozd.Ehhez általában nem is kell sok pénz,csak egy kis munka,ami ömet is fog okozni.A fentieket saját tapasztalat alapján javasolom,csak igy szabad csinálni.
- 2 likes
Komment
Komment