Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Yamaha Virago XV535 - Fagi

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Yamaha Virago XV535 - Fagi

    Sziasztok!

    Régóta tervezem, hogy motorral bejárom az országot, de idáig nem volt rá idő és lehetőség. Most azonban eljött az idő, mert vettem egy Yamaha Virago XV535-öt és beiratkoztam egy A kat. tanfolyamra. Ha minden jól megy egy hónap múlva már kezdhetem a kirándulást az ismerőseimmel, akik tapasztalt motorosok. Igazából a szerelés is érdekel, mert általában minden eddigi járművemet szétszedtem és szép lassan újjá varázsoltam. Azért csatlakoztam az oldalhoz, mert úgy látom jó a társaság és sok hasznos információ cserélhet gazdát, ill. remélem én is segítségére tudok lenni majd másoknak.

    Üdv: Fagi

    #2
    Fagi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért csatlakoztam az oldalhoz, mert úgy látom jó a társaság és sok hasznos információ cserélhet gazdát, ill. remélem én is segítségére tudok lenni majd másoknak.
    Szia Fagi!

    Egy ilyen bemutatkozólevél után szerintem minden esélyed megvan rá, hogy aktív fórumtag legyél. Nem kellenek ide magasröptű és mélyenszántó tudományosan megalapozott gondolatok. Örülünk, ha jól érzed itt magad és megosztod tapasztalataidat. Tanulni mindenkitől lehet. Ezért ne fogd vissza magad - a benned rejlő motorépítőt se - és szól hozzá bátran minél többet.

    Isten hozott a Fórumon! Üdvözlettel: CZsolti (CZ 350-472)
    sepy, joker és Che kedvelte ezt.

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X