Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Elsö nekifutás a Pancsinak! Segitség!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na! Kovetkezok tortentek. Elmentem megnezni a jarmuvet. Lerongyoltabb allapotban van mint gondoltam. De mit varjak egy 50 ev koruli motortol. Foleg ha oda nem ertok kezelik. A blokk tisztan olvashato. T11.... a vazszam kevesbe tisztan de T11.... Gondolom az elado nem ert miert irjak az 1-est ugy hogy az hetesnek latszik. (itt ugyanis nem irnak kis vesszot az 1-es tetejere kezirasnal)
    Az erdekesseg! Talaltam egy szamot a motorblokk elejen a bolcsovaz ket csove kozotti nyulvanyon. A szam 74587358. Click image for larger version

Name:	20130510_080617.jpg
Views:	1
Size:	199.2 KB
ID:	137354
    Ha valaki tudna valamilyen informacioval szolgalni az nagyon sokat segitene.
    Ja es buszke Pannonia tulajdonos lettem!!! Ju-Hejjjjjjj
    sepy, barna és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

bárcsak én meg itthon meg tudnék venni egy veterán Harley-t, vagy Indian-t! Jó felújítást, és motorozást!
      taluga kedvelte ezt.

Komment

Mucsom, a kerdes az, hogy motorozni is karasz vagy csak nezegetni ? En szeretnek motorozni is. Meg persze az arkulombseg is nagy ur.
        Remelem neked is sikerul megszerezni a vagyaid veteranjat!

Komment

Nándi001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A szam 74587358
          Azok a blokk párosító számok a két félhez. Viszont egyezniük kéne a négyjegyű karaktereknek. Elütés talán?
          A váznyaktábla TLF vagy már T1? Meg mesélj már, az USA-ban mennyiért adnak egy ilyen Pannóniát?

Komment

Igazabol nem sok mas informacioval szolgalhatok. Tegnap ejjel eleg keson ertem haza a portekaval. Ma reggel csak kitoltam egy kep erejeig. Holnapra csinalok meg kepeket es jobban atvizsgalom.
            sepy kedvelte ezt.

Komment

Igazabol nem sok mas informacioval szolgalhatok. Tegnap ejjel eleg keson ertem haza a portekaval. Ma reggel csak kitoltam egy kep erejeig. Holnapra csinalok meg kepeket es jobban atvizsgalom.
              Gratulálok! Szerelgesd és használd egészséggel!
              Így első ránézésre egész használhatónak tűnik. Persze egy teljes újrafényezés ráfér de minden megvan rajta ami a működéshez szükséges. Ha motorikusan rendben van akkor probléma egy szál sem

Amúgy a demeter által feltett kérdésre szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk Mennyiért vesztegetnek arrafelé egy ilyen ritkaságot? No meg persze hány lólépést ír a kilóméteróra? Átfordult már mikor keresztül mentek vele fél amerikán vagy megkímélt állapotban van? Papírozás mennyire szigorú arrafelé?

Az a majomcsimpaszkodó meg nagyon vagány rajta Igazi 60-as 70-es évek szelídmotoros hangulatot ad neki. Biztos megjártak vele pár hosszabb túrát

Sok sikert hozzá! Ha kell valami segítség itt mindig megtalálod
              Először azért néz szét mert rengeteg pannóniás téma van és rengeteg olyan kérdés is meg van már válaszolva ami még fel sem merült benned, meg lehet nem is fog de jó tudni, viszont mivel export változatról van szó ezért sok egyedi probléma is felmerülhet. Na meg persze kíváncsi mindenki, hogy hogy haladsz, úgyhogy várjuk a beszámolókat

Komment

A karburátor milyen rajta? Ilyennel szerelték az export Pannóniákat, vagy ez már utólagos?

Komment

Na sikerult par percet az atnezesre tolteni. Az ora 8xxx merfoldet mutat. Ez igy nemsok. Kevesebb mint 15.000 kilometer. A hatsogumi total lenyalva kozepen. Nem tudom mennyit birtak ezek a gumi, de az elso es hatso gumi ugyan az a marka. Ebbol gondolom, hogy meg nem volt cserelve vagy egyszerre volt cserelve. A valto 0-1-2-3-4 rendszeru. Es atmegy minden gond nelkul fokozatbol fokozatba. Sajnos nincs nyak adat tabla rajta. Viszont a csomagtarto fedelben meg elzet markaju zarszerkezet van. Mihez sajnos nincs kulcsom. Valami trukk levenni ugy hogy ne okozzak karosodast? Ugyan ez a kerdes az ules levetelehez. Kivetteme a csavarokat elol de hatul az anyak levetele utan a fulek meg mindig a csavaron ulnek.
                  Sikerult valakinek beazonositani a tipust. A mas temakorokben leirtak alapjan TLF-re gondolok. 61-es evjaratra.
                  A blokkfelek azonositoszama pedig amint azt mar irtam nem egyezik. Valoban lehet eliras. Nem gondolom, hogy valakinek volt ket blokkja egy szam elteressel es csak ugy szorakozasbol atszerelte oket. Valakinek otlet ezzel kapcsolatban?
                  Tud valaki festek szinkodot? Vagy csak keressek egy uzletet ahhol szamitogeppel beazonositjak a szint.
                  Meg ha jelentos idobe is kerul de szeretnem legkozelebbi eredeti allapotba visszaallitani a nagylanyt. Csak celszerusegi valtoztatast eszkozolnek.
                  Blackmumus, a kormany valoban amerikai stilus. Szemely szerint nekem jobban tetszik az eredeti. Ha van egy elfekvoben neked akkor cserelhetunk. :-)
                  Gilersx, egy mikuni porlaszto van rajta.
                  sepy és gilersx kedvelte ezt.

Komment

http://veteran.forum.hu/pannoniak-sz...html#post28970
                    Meg ha ebben a témában visszaolvasol vannak még olyanok akik nyitottak már ki ilyet kulcs nélkül.

Komment

HG, furom kalapacsom feszitovasam nekem is van. lehet tudni hany reteszes zar van bdnne? Ha nem tobb mint harom negy akkor nekiesek hajtuvel.:-)
                      sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

HG, furom kalapacsom feszitovasam nekem is van. lehet tudni hany reteszes zar van bdnne? Ha nem tobb mint harom negy akkor nekiesek hajtuvel.:-)
                        Úgy emlékszem 3 réz hengerecske van benne - én fűrészlapból és ablaktörlő lapátban lévő fém merevítőből csináltam zárnyitó készletet magamnak, olyan Pannonia zár még nem volt amit nem tudtam volna kinyitni. Egyedül egy P10 kormányzárral küzdöttem 20 percet, mert be volt ragadva maga a zár hengere.

Az oldaldoboz zárjának kulcsa könnyen legyártható akár házilag is (mivel azt a zárat nem gond szétszedni), a kormányzár viszont túl sok munka lenne.

Egy kérdés úgy mindenkihez: érdekelne bárkit egy kis írás a zárjavításról fényképekkel? Van itthon kulcs nélküli záram, ami szintén bezárt oldaldobozban van még - a hétvégén ki kellene nyitnom, hátha találok a rozsdán kívül mást is... Ha már úgysem jutottam el megint a győrújbaráti találkozó felvonulására, mert csöpögő esőben nem merek elindulni esőruha nélkül.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2013 máj. 11, 13:09.
                        Duke, sepy és demeter kedvelte ezt.
                        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Tud valaki festek szinkodot? Vagy csak keressek egy uzletet ahhol szamitogeppel beazonositjak a szint.
                          Na olyan nem létezik...
                          A piros az piros volt régen és kész. Az enyémre a festék (fekete) úgy lett kikevertetve, hogy egy eredeti fényezésű alkatrészt políroztak fel és ahhoz nézték a színmintákat.
                          Pedig én azt hittem, hogy a fekete még ma is egyszerűen csak fekete, de az kevés volt a fényezőnek...

egy mikuni porlaszto van rajta
                          Biztosan jobb, modernebb, mint az eredeti. Bár szerintem nem illik a gépre. Azért kíváncsi lennék, mennyivel jobb a menettulajdonság vagy a fogyasztás egy ilyennel.
                          sepy kedvelte ezt.

Komment

Üdv kollarg!

Nagyon örülnék a zárjavítást bemutató cikknek,kíváncsian várom.
                            sepy kedvelte ezt.

Komment

HG, furom kalapacsom feszitovasam nekem is van.
                              Egy ötlet,furd le a szegecselet és semmi nem sérül,utána szétszedheted a zárat.
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Egy kérdés úgy mindenkihez: érdekelne bárkit egy kis írás a zárjavításról fényképekkel?

Remek otlet. Tovabbkepzes rafinaltkodasbol? Ugy hogy nincs letoltendo? :-)

Biztosan jobb, modernebb, mint az eredeti. Bár szerintem nem illik a gépre. Azért kíváncsi lennék, mennyivel jobb a menettulajdonság vagy a fogyasztás egy ilyennel.[/QUOTE]

Meg nem kisereltem meg beinditanti. Jobb szeretnek eredeti porlasztot. De amig az nincs addig ez is megteszi. Van valakinek elfekvoben a tipusra evjarat szerint megfelelo amit nelkulozne?

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Egy ötlet,furd le a szegecselet és semmi nem sérül,utána szétszedheted a zárat.
                                Ez is egy megoldas amin elgondolkoztam de akkor mar a szegecseles nem lenne eredeti. Koszonom a hozzaszolast!
                                Annyi minden nem lesz eredeti mire kesz lesz. Probalom menteni a menthetot. Idom van elbabralni vele viszont az eredeti dolgokat annal kissebb az eselyem vissza allitani.
                                sepy kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...