Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Yani bemutatkozik

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Yani bemutatkozik

    Sziasztok!

    Ladányi János vagyok, 43 éves, Cegléden élek.
    A benzingőzt korán sikerült belélegeznem, mert egy olyan környezetben sikerült gyermekéveimet eltölteni, ahol mindenki motorozott. Édesapám, talán mert ő is motorozott nem tiltott ettől a szenvedélytől, így 14-éves koromban megkaptam életem első motorját egy S51-es Simsont. Imádtam. Piros B-és volt a drága. Kinyitottuk a hengert, beletettük a 4. sebességet így ment kb.80-at.
    Ezt használtam vagy 5 évig, azután jött az autózás korszaka, de közben mindig nézegettem a motorokat is.
    1999-ben jött el az idő, amikor újra motor került a birtokomba.
    Ez egy 83-as évjáratú Honda CB 400N volt. Akkor a chopperek tetszettek, így nekiláttam az átalakításnak.
    Így sikerült: Totalbike - Technika - Barkasz transzformátor
    (Akartam linkként betenni, de mivel még nem volt legalább 5 hozzászólásom, így nem engedte a rendszer. Elég hülye szabály.)
    2004 tavaszán egy Honda VT 750 majd ősszel egy Yamaha R6 került a birtokomba. Igazából kerestem azt a stílust, ami megfelel az egyéniségemnek. A chopper lassú volt, mindig megkaptam a haveroktól, hogy elb...om az időt ahelyett, hogy motoroznék. Ezért vettem az R6-ot. Szép volt, jó volt, gyors volt. Túl gyors.
    Én sem tartottam normálisnak azt a tempót, amivel közlekedtünk, de ki tudta volna megállni, hogy húzza neki, ha rajta ül.
    2006-ban találtam meg azt a motort, ami azóta is megvan és meg is marad. Ez egy 2004-es évjáratú Yamaha XJR 1300-as. Mivel naked bike, ezért legalább van egy korlát, a menetszél, ami megállítja a féktelen száguldást.
    Az évek folyamán mindig tetszettek a régi motorok is. Próbáltam Jawat, Junakot de az alkatrészellátás és a papírok hiánya miatti forgalombahelyezhetetlenség miatt a Pannoniák felé fordultam.
    2013 január 2-án sikerült találnom egy T1-est, ami a képeim között látható.

    #2
    Ideje ,hogy megtanuld milyen a magyarok "istene".!!!
    Sok szerencsét hozzá,na ezzel nem fogsz száguldozni,de nagyon szerethető.
    Nézelődj az oldalakon és érezd jól magad!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Légy üdvözölve a klubban!
      Pofátlanság, szemtelenség estébé, XD elnézve a vasat, ez már teljesen kész . Nem az, hogy honnan van hanem hogy nekem miért nincs ilyenem. Gratulálok szépen néz ki, azt gondolom már csak az állagmegőrzéssel van dolgod.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X