Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mi baj történhet?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mi baj történhet?

Szeretnék mindenkit köszönteni!

Új tagként szeretnék néhány szóban bemutatkozni. A legnagyobb problémám, hogy nincs veteránjárművem. Mi baj történhet? Jelenleg csak belevágnék a "veteránozásba". Régóta érdekelnek a régi járművek, nagyon megfogott az életérzés is. Még nem tudom hol vágjak bele, egyenlőre csak tapasztalatot és tanácsot gyűjtök. Szeretek fotózni ezt szoktam összekötni a veteránautó bemutatókkal. Szakmámat tekintve gépésztechnikus vagyok, nem érzem magamtól idegennek a szerelést. A nagyapámnak volt egy P20-as Pannónia motorja, ezen a vonalon szeretnék elindulni. Szívesen veszek minden jó tanácsot. Örülök, hogy köztetek lehetek. Mi baj történhet?

Csak az hogy nem lesz géped !
    De mi motorozunk tovább.

Komment

Attila78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szakmámat tekintve gépésztechnikus vagyok, nem érzem magamtól idegennek a szerelést.
      Minden technikusból veteránjármű tulajdonos lesz előbb-utóbb...Ez mindíg is így lesz. Én technikusként ma vettem az 5. motorom
      CZsolti, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Attila78! Köszöntelek Köreinkben, érezd jól magad légy aktív tag és hamarosan Te is gép tulajdonos leszel. Én is fél évig olvasgattam a fórum hozzászólásait , beszélgetéseit mikor úgy döntöttem " beszállok a vonatba "! Mindenki úgy kezdte,hogy meg vette az első motorját.
        -t5-, Beagle és sinter kedvelte ezt.

Komment

Üdvözöllek a csapatban,vagy inkább családban mert ez a közösség inkább hasonlít egy nagy családra.Itt ha gondja van az embernek elmondja és aki csak tud az segít ki így ki úgy.Nekem is sokat segítettek már ezek a srácok sosem hurrogtak le ha esetleg hülyeséget kérdeztem.Itt mindig fogsz találni megfelelő választ a kérdéseidre. Azon meg ne aggódj,hogy nincs még motorod sokan kezdték így mint TE aztán mára kisebb gépparkjuk van.Kitartást türelmet és jó szórakozást kívánok!
          -t5- kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Mindenki úgy kezdte,hogy meg vette az első motorját.
            Bizony-bizony,én is így kezdtem! A regisztrációm előtt vettem a Star-omat,majd jött a Pannoniám,innentől lettem igazán aktív tag!
            -t5-, sinter és sepy kedvelte ezt.

Komment

Szervusz Attila78 . Helység van , ahol tárolsz , szerelsz ? Szóval az kicsi , akármekkora ! Azonnal tervezni a bővítést ! Családot felkészíteni és a Te oldaladra "állítani" - ez nagyon fontos ! Még nem tudod, hogy mi felé sodródsz ( akit a rozsda és a robbanómotoros múlt tecnikai dolgai egyszer megfertőznek ......... ). Néhány év múlva olvasd újra , amit leírtam . Üdvözlettel.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X