Én egy öreg nyugdíjas vagyok. Koromból adódóan érdekelnek a veterán dolgok (nem csak járművek). Ennyi egyenlőre.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
pmisike bemutatkozás
Collapse
X
-
Szervusz Pmisike!
Az nem baj,hogy az ember nyugdíjas,öregnek meg," öreg az aradi út",-ahogy felénk szokás mondani.Nyugdíjas vagyok magam is a 64 évemmel,de az élet csak most kezdődik.Most már csak egy főnököm van a Feleségem.Nem adnak feladatokat,idiótának tűnő megoldásokra nem kényszerítenek,-végre szabadnak érzem magam.Akármilyen kevés is a pénz,másnak már nem dolgozom,csak a magam gyönyörűségére.Az idő gyorsan telik,próbáljuk tehát úgy eltölteni,hogy hasznos legyen.Amúgy lehetnél bőbeszédűbb,mert ebből a kevésből,amit magadról írtál nem igen lesz pletyka.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Üdvözlök mindenkit!
A videót megnézem és nagyon tetszett. Cáfolja azt a mondást, hogy a lelkünk nem öregszik, csak a testünk "kirohad" alóla. Én is élvezem a függetlenséget és jól el tudom tölteni a napjaimat nyugdíjasként is. Valamikor a 70-es években tulajdonosa voltam egy újonnan vásárolt Simson Star motorkerékpárnak. Jelenleg egy majdnem 0 kilóméters (240 km van benne) Babetta 210 -el rendelkezem, amit majd tavasszal használni is fogok.Nagymotorom sohasem volt, és nem is nagyon vágyok rá.Érdekel a barkácsolás, a számítástechnika, régi (és új is) rock zene és még sok minden.A nyugdíjas lét nagy előnye amit Che is írt, a függetlenség és a sok szabadidő. Hasznosnak találtam a sok letölthető szakirodalmat, (sokat le is töltöttem), amennyiben találok valami hasonlót az enyémek között fel fogom tölteni.
Tisztelettel: pmisike (csak így csupa kis betűvel)
- 3 likes
Komment
-
Azt hiszem, hogy minden életkornak megvannak a lehetőségei, amiket ki kell tudnunk használni. Elsőre nem tűnik túl nagy bölcsességnek, pedig nem is olyan könnyű folyamatosan a jelenlétben élni. Na, de nem filozofálgatok, hanem üdvözöllek körünkben!pmisike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... Érdekel a barkácsolás, a számítástechnika, régi (és új is) rock zene és még sok minden.A nyugdíjas lét nagy előnye amit Che is írt, a függetlenség és a sok szabadidő. Hasznosnak találtam a sok letölthető szakirodalmat, (sokat le is töltöttem), amennyiben találok valami hasonlót az enyémek között fel fogom tölteni.
És nagyon örülök, hogy a számítástechnikát is megemlítetted! Jó páran vannak már itt köztünk picivel a harminc fölött
, akik szerintem tökéletesen használják az internetet, legalábbis írnak, olvasnak rajta, ... csak önbizalmuk nincs hozzá.
motorkami nagyon helyesen leírta ennek az okát! Kezdetben még magasabb volt a baloldal, ennyit tudtam egyelőre lefaragni belőle. Azt is nagyon helyesen írta motorkami, hogy érdemes szépen, tagoltan írni. Könnyebb a többieknek elolvasniuk és valóban esztétikusabb is. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szerettétek volna, bátran nyomjátok meg a „Hozzászólás módosítása” gombot és javítsatok bele a saját írásotokba.fberci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseZavaró, hogy sokat írva, kevés üres sort tesz oda, de ha alig írsz, akkor sok üres sort hozzáilleszt!
(ingyen van!
)
Még egy javaslatom van, az egysoros hozzászólások utáni tér kitöltésére: érdemes többet írni! Szépen tagolva, vagy akár úgy ahogy én csinálom most, a „+többszörös idézés” gombbal megjelölgettem, hogy mikre szeretnék válaszolgatni egy hozzászólásban. Az idézett idézetekből pedig kitörlöm azokat a részeket, amikre nem reagálok.
Nyilván előfordul bizonyos esetekben, hogy egy-két szónál nem lehet többet írni válaszként, ezzel nincs is baj. De arra törekedhetünk, hogy nem chat-ként használjuk a fórumot, hanem írás előtt végiggondoljuk a mondandónkat és kerek egész gondolatot írunk - akár az utókór számára is -, néhány bővített mondat formájába.
De nehogy mindezt bárki sértésként magára vegye! Nagyon szépen fórumoztok, nagy öröm nekem olvasgatni a hozzászólásokat!
Komment
Komment