Közlemény

Collapse
No announcement yet.

pmisike bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

pmisike bemutatkozás

Én egy öreg nyugdíjas vagyok. Koromból adódóan érdekelnek a veterán dolgok (nem csak járművek). Ennyi egyenlőre.
    kedvelte ezt.

Egy másik fórumról loptam nyugdíjasoknak:

Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2011 febr. 19, 12:07. Oka: A „filmszalag” ikonra kattintva így is beszúrhatóak a videók.
    apacsavo és soveny kedvelte ezt.

Komment

motorkemi!

Megnéztem, nekem tetszett, bár távol vagyok a nyugdíjtól!

--- Ez még eszembe jutott: ---

Zavaró, hogy sokat írva, kevés üres sort tesz oda, de ha alig írsz, akkor sok üres sort hozzáilleszt!

Komment

Szerintem a baloldalon lévő adatlap magassága határozza meg a szöveg ablakának magasságát.
        Én pedig a jobb áttekinthetőség érdekében tagolom a mondanivalómat üres sorokkal. Nem mindig sikerül...
        TZ kedvelte ezt.

Komment

Szervusz Pmisike!

Az nem baj,hogy az ember nyugdíjas,öregnek meg," öreg az aradi út",-ahogy felénk szokás mondani.Nyugdíjas vagyok magam is a 64 évemmel,de az élet csak most kezdődik.Most már csak egy főnököm van a Feleségem.Nem adnak feladatokat,idiótának tűnő megoldásokra nem kényszerítenek,-végre szabadnak érzem magam.Akármilyen kevés is a pénz,másnak már nem dolgozom,csak a magam gyönyörűségére.Az idő gyorsan telik,próbáljuk tehát úgy eltölteni,hogy hasznos legyen.Amúgy lehetnél bőbeszédűbb,mert ebből a kevésből,amit magadról írtál nem igen lesz pletyka.

Üdvözlettel:Che
          Lacca 110, apacsavo és TZ kedvelte ezt.

Komment

Üdvözlök mindenkit!

A videót megnézem és nagyon tetszett. Cáfolja azt a mondást, hogy a lelkünk nem öregszik, csak a testünk "kirohad" alóla. Én is élvezem a függetlenséget és jól el tudom tölteni a napjaimat nyugdíjasként is. Valamikor a 70-es években tulajdonosa voltam egy újonnan vásárolt Simson Star motorkerékpárnak. Jelenleg egy majdnem 0 kilóméters (240 km van benne) Babetta 210 -el rendelkezem, amit majd tavasszal használni is fogok.Nagymotorom sohasem volt, és nem is nagyon vágyok rá.Érdekel a barkácsolás, a számítástechnika, régi (és új is) rock zene és még sok minden.A nyugdíjas lét nagy előnye amit Che is írt, a függetlenség és a sok szabadidő. Hasznosnak találtam a sok letölthető szakirodalmat, (sokat le is töltöttem), amennyiben találok valami hasonlót az enyémek között fel fogom tölteni.

Tisztelettel: pmisike (csak így csupa kis betűvel)
            apacsavo, TZ és Che kedvelte ezt.

Komment

pmisike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              ... Érdekel a barkácsolás, a számítástechnika, régi (és új is) rock zene és még sok minden.A nyugdíjas lét nagy előnye amit Che is írt, a függetlenség és a sok szabadidő. Hasznosnak találtam a sok letölthető szakirodalmat, (sokat le is töltöttem), amennyiben találok valami hasonlót az enyémek között fel fogom tölteni.
              Azt hiszem, hogy minden életkornak megvannak a lehetőségei, amiket ki kell tudnunk használni. Elsőre nem tűnik túl nagy bölcsességnek, pedig nem is olyan könnyű folyamatosan a jelenlétben élni. Na, de nem filozofálgatok, hanem üdvözöllek körünkben!

És nagyon örülök, hogy a számítástechnikát is megemlítetted! Jó páran vannak már itt köztünk picivel a harminc fölött , akik szerintem tökéletesen használják az internetet, legalábbis írnak, olvasnak rajta, ... csak önbizalmuk nincs hozzá.

fberci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Zavaró, hogy sokat írva, kevés üres sort tesz oda, de ha alig írsz, akkor sok üres sort hozzáilleszt!
              motorkami nagyon helyesen leírta ennek az okát! Kezdetben még magasabb volt a baloldal, ennyit tudtam egyelőre lefaragni belőle. Azt is nagyon helyesen írta motorkami, hogy érdemes szépen, tagoltan írni. Könnyebb a többieknek elolvasniuk és valóban esztétikusabb is. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szerettétek volna, bátran nyomjátok meg a „Hozzászólás módosítása” gombot és javítsatok bele a saját írásotokba.
              (ingyen van! )

Még egy javaslatom van, az egysoros hozzászólások utáni tér kitöltésére: érdemes többet írni! Szépen tagolva, vagy akár úgy ahogy én csinálom most, a „+többszörös idézés” gombbal megjelölgettem, hogy mikre szeretnék válaszolgatni egy hozzászólásban. Az idézett idézetekből pedig kitörlöm azokat a részeket, amikre nem reagálok.

Nyilván előfordul bizonyos esetekben, hogy egy-két szónál nem lehet többet írni válaszként, ezzel nincs is baj. De arra törekedhetünk, hogy nem chat-ként használjuk a fórumot, hanem írás előtt végiggondoljuk a mondandónkat és kerek egész gondolatot írunk - akár az utókór számára is -, néhány bővített mondat formájába.

De nehogy mindezt bárki sértésként magára vegye! Nagyon szépen fórumoztok, nagy öröm nekem olvasgatni a hozzászólásokat!
              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Üdv minden veteránosnak. Megszállott veterános vagyok. Van egy oldalkocsis T5-m. Egyenlőre ennyi.
                soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X