Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fontosabb dolgom is van.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Fontosabb dolgom is van.

Éppen szerelek. Kellene az info. Nyakig olajos vagyok. Nem akarok most bemutatkozni.

én ugy tanultam motort szerelni,hogy megtanultam lemosni és vissszaszerelni az alkatrészeket.ha minden tiszta és a helyére van rakva,a motor müködik .
    ha nem más baja van általában elektronika,
    a kopott motor is működik csak erőtlenül!
    Titus, Beagle és 3 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

komarcsere eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nyakig olajos vagyok. Nem akarok most bemutatkozni.
      Na és ! Kit érdekel !
      , Titus és 9 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves Komarcsere!

Köszönjük az igen tartalmas nyúlfarknyi bemutatkozásod,-megjegyzem az kb. annyit ér mint a nyúlfarok és a hozzátartozó nyúltest között elhelyezkedő résen eltávozó bogyó formájú anyag.Azt tudtam megérteni a "bemutatkozásodból",hogy valamilyen információra lenne szükséged,de annak mibenlétére semmilyen utalást nem tettél,-tehát nem tudjuk milyen információval lássunk el.

Nekem is információra lenne szükségem,-azt szeretném tudni,hogy hol cserélnek be 100,-Ft.-osokat,100.-Eu-ra.Beláthatod az én információ kérésem konkrétabb,de a választ előre tudom,-sehol,így választ sem várok rá.

Megértem,hogy szerelsz és talán azt is fel tudom fogni,hogy nincs időd,esetleg szűkszavú vagy,de ha információra van szükséged,legalább azt közöld mi is az!

A fentiektől eltekintve örülök,hogy regisztráltál a fórumra,de azt szeretném,ha nem csak a szükség hajtana ide,-hanem egy közösség hasznos tagja szeretnél lenni!Ne csak kapni akarj,de adni is,-ha mást nem egy bemutatkozást és utána jöhetnek a kérdések!

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          hol cserélnek be 100,-Ft.-osokat,100.-Eu
          Kicsit drágább, de hátha megfelel: ID: 09906 / (A!) 3db-os radír szett EURO 72361 / timix.hu nagykereskedés
          v. ID: 09906 / (A!) 3db-os radír szett EURO 72361 / timix.hu nagykereskedés

Komment

Szia.

Hát,..ez igazán frappáns bemutatkozás volt.
            Annak ellenére,hogy nem túl sok dolgot mondtál magadról,a stílus azért sokat sejtet...

Köszönjük.

Komment

Éppen szerelek. Kellene az info. Nyakig olajos vagyok. Nem akarok most bemutatkozni.
              Ha közben lenne még egy fontosabb dolgod is, akkor azért előtte is moss kezet. Erre még az a kollégám is kényesen ügyelt, aki egyébként szintén arról volt híres, hogy nyakig olajos volt mindig. "Nem csinálok négert a legjobb barátomból mikor kezet fogok vele!" - mondta mindig.

Azért szar dolog lehetett nyakig olajosan ide beregisztrálni.

Komment

Nem akarok most bemutatkozni.
                .........................!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Legalább a billentyűzete olajozottan működik

Komment

Éppen szerelek.
                    Gépelés közben?

Komment

Azért nem kell így neki esni. Le akart tölteni valamit, de gondolom megjelent a mutatkozz be légy szíves felirat, és idő hiány miatt ennyi tellett. Nem akart most bemutatkozni, mégis sikerült. Mástól ennyi sem telik.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

...azt akarta , hogy az ultraderm vagy a baba szappan a jobb ?

Komment

Még szerencsénk hogy nem lettünk elküldve a jó francba! Nagy büntetés lehetett ide regisztrálni, sőt, még témát is nyitni...

Komment

Bemutatkozásból egyes! Ülj le!

Komment

Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Bemutatkozásból egyes! Ülj le!
                              Hééé!!! Ez az én szövegem!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X