Éppen szerelek. Kellene az info. Nyakig olajos vagyok. Nem akarok most bemutatkozni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fontosabb dolgom is van.
Collapse
X
-
én ugy tanultam motort szerelni,hogy megtanultam lemosni és vissszaszerelni az alkatrészeket.ha minden tiszta és a helyére van rakva,a motor müködik .
ha nem más baja van általában elektronika,
a kopott motor is működik csak erőtlenül!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
-
komarcsere eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyakig olajos vagyok. Nem akarok most bemutatkozni., Titus és 9 további látogató kedvelte ezt.
- 11 likes
Komment
-
Kedves Komarcsere!
Köszönjük az igen tartalmas nyúlfarknyi bemutatkozásod,-megjegyzem az kb. annyit ér mint a nyúlfarok és a hozzátartozó nyúltest között elhelyezkedő résen eltávozó bogyó formájú anyag.Azt tudtam megérteni a "bemutatkozásodból",hogy valamilyen információra lenne szükséged,de annak mibenlétére semmilyen utalást nem tettél,-tehát nem tudjuk milyen információval lássunk el.
Nekem is információra lenne szükségem,-azt szeretném tudni,hogy hol cserélnek be 100,-Ft.-osokat,100.-Eu-ra.Beláthatod az én információ kérésem konkrétabb,de a választ előre tudom,-sehol,így választ sem várok rá.
Megértem,hogy szerelsz és talán azt is fel tudom fogni,hogy nincs időd,esetleg szűkszavú vagy,de ha információra van szükséged,legalább azt közöld mi is az!
A fentiektől eltekintve örülök,hogy regisztráltál a fórumra,de azt szeretném,ha nem csak a szükség hajtana ide,-hanem egy közösség hasznos tagja szeretnél lenni!Ne csak kapni akarj,de adni is,-ha mást nem egy bemutatkozást és utána jöhetnek a kérdések!
Üdvözlettel:Che
- 12 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehol cserélnek be 100,-Ft.-osokat,100.-Eu
v. ID: 09906 / (A!) 3db-os radír szett EURO 72361 / timix.hu nagykereskedés
- 2 likes
Komment
-
komarcsere eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉppen szerelek. Kellene az info. Nyakig olajos vagyok. Nem akarok most bemutatkozni.
Azért szar dolog lehetett nyakig olajosan ide beregisztrálni.
- 9 likes
Komment
-
komarcsere eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem akarok most bemutatkozni.
- 2 likes
Komment
-
Kovacsk84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBemutatkozásból egyes! Ülj le!
- 6 likes
Komment
Komment