Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Angolkerék
Collapse
X
-
csűri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszia mir-mur. ezeket a szerszámokat hol lehet megnézni?
Komment
-
Szervusz Csűri!
Nincs most időm,-meghalni sem,de amint lesz próbálok képeket feltenni Angol kerekekről.Sajnos az elmentett képeim elvesztek az öreg wincheszterrel,-de tudom hol keressem.
Amennyiben nem tudsz várni,próbáld beütni a gugliba:Eckold piccoló.Az Eckold egy Svájci cég,ahol lemezmegmukáló gépeket gyártanak,többek közt Angol kereket is.A gyártmány-ismertetőjűkben,ha jól emlékszem van olyan Angolkerék rajz,amely tartalmaz méreteket is.A pikkoló az egy csoda gép,nem Angol kerék,de láttam ilyent dolgozni,tud nyújtani,de ami a fontosabb zsugorítani is.Hódmezővásárhelyen,ahol láttam ezt a gépet munkában,a szemem előtt,úgy másfél óra alatt elkészítettek vele,egy Mercedes Ponton pótkeréktartót,valójában ilyen is kellene a lemezmunkához,de az ára használtan is 2 000 000,-körül van és akkor még hozzá a szerszámok.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Közben én keresgélek:
http://www.eckold.com/Portals/0/Cont...o%20%20D_E.pdf
Eckold Piccolo 314 - YouTube
Hála nektek ma megint tanultam valamit.
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAngol kerék,de láttam ilyent dolgozni,tud nyújtani,de ami a fontosabb zsugorítani is.
Viszont nem kell ennyire messze menni , van egy magyar fickó , nagyon jó kis gépeket gyárt normális áron . A Racing Bazáron szokott hirdetni .Ha megtalálom ide teszem .
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése2 000 000,-körül vanChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Zsolti!
Erről a gépről írtam,de amit ez a munkás csinál rajta most,az csak petting a bádoggal,ahhoz képest amit a vásárhelyiek műveltek a szemem előtt.Egyszerűen tátottam a szám,-jó és öröm volt látni,csak ez a gép számomra elérhetetlen.A hozzátartozó cserélhető szerszámokról is van fent a neten nagyon sok kép,melyből a szerszámok technikai megoldása is pontosan kiderül,nagyon ötletes megoldás a lemezmunkához.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Kedves Joker!
Sokkolóan sok,de ennyi körül árulják,-nézegettem a neten.A pikkoló,-mint-ahogy írtam,nem angol kerék,csak az Eckold cég gyárt azt is és valahol,van fent róla egy fő méreteket tartalmazó ismertető.Arra gondoltam,ha valaki közülünk,gyártani akar angol kereket magának,egy kis segítség,"szamárvezető".
Üdvözlettel:Checsűri kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szeva Attila, most már megismertelek...! Szóval még mindig a Szentesi-ket nyomod...?
Érdemes készen keresgélni angolkereket, mert mire leesztergáltatod a görgőket és leedzeted többe fog kerülni...
Jesse James mondta egyszer az angolkerékről: "Ha odacsíped vele az ujjaid, az olyan mint mikor ráütsz kalapáccsal, de itt a kalapács rajta is marad az ujjadon...Jó módszer arra, hogy kiserkedjen a vér az ujjad végén..."
Lásd 2:44-nél itt:
Jesse James - Custom Gas Tank - Motorcycle Mania - YouTubecsűri kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment