Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szovjet technika

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szovjet technika

Sziasztok !

40 éve csapott meg először a benzin meg a kétütemű olaj szaga. Apám Berváját ástam ki 13 évesen a pincéből.1975-ben már papírom is volt sm-re, majd 1977-től nagymocira, mindenfélét ( a kor lehetőségei szerint megmotoroztam ) a K55 és az MZ Trophyra gondolok vissza különösen kellemes élményként. Sok év kihagyás után szereztem néhány robogót városban hasznos, kényelmes, de nem olyan. Nyáron kezdtem levelezni egy IZS-es sráccal, aki sokat dolgozott a vason, már csak finomítani kell. Enyém lett a Planeta 3-01 ( szovjet technika, némi német utánérzéssel ) Most szokunk össze, de ami látszik pont ilyet akartam kényelmes ( nem ugró béka az ülés pozíció ) és ilyen, vagy rosszabb utakra tervezték a rugozását.

A szerelési rutin meg jön zsigerből, remélem a moci fog engem vinni és nem fordítva !

Üdv.:_Ermi060

Helló Ermi 060!Örülök a hozzászólásodnak és a "nagy vasadnak" mert ezek a gépek különösen azon gépek közé tartozik melyekből nem spórolták ki az anyagot. A rugózásáról pedig annyit avval a krumpli földön is lehet motorozni. Biztosan lesznek kezdeti nehézségek de itt fogsz kérdéseidre szakszerű választ kapni.Örülök neki,hogy egy újabb benzingőzös taggal gyarapodtunk.
    Titus kedvelte ezt.

Komment

Szia Ermi060!

Gratulálok a szép bemutatkozáshoz. Remélem, hogy jó tapasztalatokat szereztél a fórumról, és immáron te is aktív tagja leszel. Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a régi szovjet gépeket nézegetni és szívesen ki is próbálnám valamennyit. Eddig sajnos csak a Rigáig és a Verhovináig jutottam. Ha lesz lehetőségem természetesen a többitől sem fogok megijedni.

Örülök, hogy bemutatkoztál és írjál bátran. Úgy jó ez a fórum, ha sokan beleszólnak. Üdvözlettel: CZsolti
      Titus kedvelte ezt.

Komment

Üdv köztünk...Én is Izzsel bírkózom jelenleg, ami egyre inkább Planéta 2 állagot mutat jópár fórumtárs segítségével...
        Titus, dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X