Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szovjet technika

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Szovjet technika

    Sziasztok !

    40 éve csapott meg először a benzin meg a kétütemű olaj szaga. Apám Berváját ástam ki 13 évesen a pincéből.1975-ben már papírom is volt sm-re, majd 1977-től nagymocira, mindenfélét ( a kor lehetőségei szerint megmotoroztam ) a K55 és az MZ Trophyra gondolok vissza különösen kellemes élményként. Sok év kihagyás után szereztem néhány robogót városban hasznos, kényelmes, de nem olyan. Nyáron kezdtem levelezni egy IZS-es sráccal, aki sokat dolgozott a vason, már csak finomítani kell. Enyém lett a Planeta 3-01 ( szovjet technika, némi német utánérzéssel ) Most szokunk össze, de ami látszik pont ilyet akartam kényelmes ( nem ugró béka az ülés pozíció ) és ilyen, vagy rosszabb utakra tervezték a rugozását.

    A szerelési rutin meg jön zsigerből, remélem a moci fog engem vinni és nem fordítva !

    Üdv.:_Ermi060

    #2
    Helló Ermi 060!Örülök a hozzászólásodnak és a "nagy vasadnak" mert ezek a gépek különösen azon gépek közé tartozik melyekből nem spórolták ki az anyagot. A rugózásáról pedig annyit avval a krumpli földön is lehet motorozni. Biztosan lesznek kezdeti nehézségek de itt fogsz kérdéseidre szakszerű választ kapni.Örülök neki,hogy egy újabb benzingőzös taggal gyarapodtunk.
    Titus kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia Ermi060!

      Gratulálok a szép bemutatkozáshoz. Remélem, hogy jó tapasztalatokat szereztél a fórumról, és immáron te is aktív tagja leszel. Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a régi szovjet gépeket nézegetni és szívesen ki is próbálnám valamennyit. Eddig sajnos csak a Rigáig és a Verhovináig jutottam. Ha lesz lehetőségem természetesen a többitől sem fogok megijedni.

      Örülök, hogy bemutatkoztál és írjál bátran. Úgy jó ez a fórum, ha sokan beleszólnak. Üdvözlettel: CZsolti
      Titus kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Üdv köztünk...Én is Izzsel bírkózom jelenleg, ami egyre inkább Planéta 2 állagot mutat jópár fórumtárs segítségével...
        Titus, dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X