Üdv.tisztelt látogatók! Segítségeteket szeretném kérni,hogy hol kaphatok 175 sport CZ hez új alkatrészeket,igaz-e hogy Szlovákiában a mai napig megvásárolható minden alkatrész,ha valaki tud esetleg címet is nagyon megköszönném.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz 175 sport
Collapse
X
-
Kedves Toto-bá!
Isten hozott a fórumban, melynek reméljük aktív tagja leszel. Én is Czetkás vagyok (472) és vagyunk itt egypáran még. Első nekifutásra ezt az oldalt tudom ajánlani:
ÄŒEZETmania - neoficiální stránka pÃ…â„¢íznivců motocyklů ze Strakonic
Bal oldalt be lehet állítani a nyelvet, amit használni akarsz. Magyarul elég furcsán "beszél", de a német és az angol tudása elég korrekt - már amennyit értek belőle. Mindenesetre címeket azt találsz ezen az oldalon bőven.Titus kedvelte ezt.
- 1 like
-
Kedves Toto-Bá! Üdvözöllek én is a Cetkások fedélzetén Különösen azért mer nekem is egy ilyen gépem van melyet napi szinten használok. Kaphatók belföldön is alkatrészek hozzá szinte minden persze érdemes körülnézni mert a Kínaiaknál a minőség nem elsődleges szempont. Írj többet ,hogy mi is tudjunk a problémádról és esetlegesen konkrét dolgokat tudjunk mondani.Üdv. Sepy.
Komment
Komment