Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ebből lesz valami...

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Ebből lesz valami...

    Sziasztok!

    Gáspár Balázsnak hívnak, alias Turbozombi.
    Közeledvén a 40. évemhez, vagy talán csak a külső behatások nyomán, egyre inkább el kezdett foglalkoztatni a veterán motorok világa. Jelenleg még nem rendelkezem ilyen motorkerékpárral, de azért a kétkerekűek világa nem ismeretlen számomra - motorozok, jellemzően zárt pályán.
    Az élet úgy hozta, hogy elég változatos géppark alakult ki körülöttem, kezdve a 92-es TS 350-es Jawa-tól, Suzuki HiUp versenyrobogón keresztül a 2006-os 600-as versenymotorig. Mivel a Jawa-t leszámítva ezek a motorok többé kevésbé átalakított szerkezetek - a pályamotorozás kihívásaira válaszként - egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, hogy egy-két régebbi (Jawa TS) korszakot megelőző gépsárkánnyal gazdagodjak, lehetőleg gyári állapotában, melyet nehezítésképp, saját magam szeretném felújítani, hogy igazi kötelék alakuljon ki ló és lovasa között.
    El is érkeztünk a regisztrációm apropójáig, az új célom megvalósításának első napjához, innentől már "csak" végeláthatatlan mennyiségű tanulás és feladat vár rám, de bízom benne, segítségetekkel ez az út nem lesz annyira rögös, hogy fel kelljen adnom - ebből lesz valami...

    Üdv, Zombi

    #2
    Turbozombi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    bízom benne, segítségetekkel ez az út nem lesz annyira rögös, hogy fel kelljen adnom - ebből lesz valami
    Mindenesetre ha többen szedjük a köveket, akkor vagy hamarabb elfogy, vagy jobban haladunk. Légy üdvözölve a fórumban Turbozombi. Szerintem célszerűen a motor kiválasztásával kezdjed. Amelyik neked a legjobban tetszik és szerinted legveteránabb azt vedd meg. Persze ez erősen pénztárcafüggő. Hiába tetszik nekem az R35-ös, amikor az Uralra sincs lóvé.

    Láthatod, hogy elég vegyes géptulajdonos társaság gyűlt itt össze. A régi vasak között megtalálja mindegyikünk a neki kedvérevalót. Kívánom, hogy sikerüljön ez neked is. Addig is olvasgass minket és szólj hozzá bátran.

    Üdvözlettel: CZsolti
    sepy, ptm004 és Che kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Akkor nyilván láttad a Turbózombi véruszkár című pazar filmet.
      ptm004 kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Köszönöm bíztató szavaid.




        Igen! Kollégám lett Véruszkár.
        Ez a "B" kategóriás film annyira rosszul sikerült, hogy már jó. Ezért úgy gondoltam, nem tűnhet el nyom nélkül a süllyesztőben.
        sepy, CZsolti és ptm004 kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X