Közlemény

Collapse
No announcement yet.

P10 felújítás!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    P10 felújítás!

    Sziasztok!
    Engem Zsoltinak hívnak,25 vagyok és imádom a veteránokat legyen az autó vagy motor van egy 125-ös trophym, egy 353as 2T Wareszom(család második autója ebben nőttem fel, vele tanultam vezetni és egy fa alól kapartam elő!) 2 ős régi rádióm és egy öreg jó kis csepel bicajom. Egyszer régebben sikerült szereznem egy p10 est és egy "púpos" wartburgot, sajnos jó pénzt ajánlottak értük ezért eladtam mondanom sem kell, hogy kb 1hét után megbántam,de most 6 év elteltével sikerült szereznem egy p10est és most ezt szeretném felújítani! Ha tudnátok segíteni,hogy körülbelül mennyibe kerül a krómozása komplett és hol csinálják olcsón mégis jól azt megköszönném, mert sajna minden króm tönkre ment rajta. Letöltöttem a pannonia javítási kézikönyvet is, a moci már darabokban lassan fényezés,de a króm nélkül még véletlen sem szeretném összerakni :S ja és persze a piros csíkokat kivel, hogyan festessem rá? elég egy ügyes kezű festő?
    Köszönöm szépen!

    #2
    szia Jordan!

    Kérlek ne kapkodj,itt mindent megtalálsz a motorodhoz,évek óta rágódunk hasonló dolgokon!
    Kicsit nézz körbe,a kérdéseidre megtalálod a választ,mert a lerágott csontot nem jó rágcsálni,viszont ha nem találod,vagy nem értesz valamit mindig lesz valaki aki segit,
    és ne feledkezzünk meg a fizetségről,(-neked is segitened kell ha valamiben tájékozottabb vagy!!!
    Érezd jól magad nálunk!
    György Bognár és Titus kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X