Sziasztok! Idén nyáron vettem elő, a pár éve örökölt motort, a pince homályából, és porából. Gondoltam újra életre keltem a gépet. Van pár kérdésem, gondolom itt jó helyen járok. Üdv mindenkinek:Zolee
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tíz évvel idősebb a motorom mint Én! Danuvia 1960...
Collapse
X
-
Zoleepapa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemár átment a normál műszaki vizsgán
Gratulálok hozzá, ritka az ilyen "sima" ügy!
Komment
-
Zoleepapa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAddíg marad a javítgatás-szöszmötölés.
Remélem lesz sok tapasztalat, kérdés, eszmecsere, (nem feltétlenül csak Danuvia témában).sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Zoleepapa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyenlőre ismerkedek az oldallal
Én már rengeteget okosodtam, mióta itt böngészem a témákat!
Szerelésben már volt némi tapasztalatom, de komolyabb felújítási projektem még nem volt (csak kerékpárok, de ld. galériák, album galéria, "vasak"), a Trophy az első komolyabb falat. Annak pedig nagyon ideális. Olcsón javítható, újítható, de viszonylag megbízható, jó motornak tartom. Ha valamit elrontok rajta, talán nem sajnálom annyira, mint pl. amennyire egy Pannóniát sajnálnék...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 nov. 15, 16:00.
Komment
Komment