minek.., úgy sem sikerül.., hagyd a fenébe, kár a gőzért .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
angol kerék
Collapse
X
-
csűri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok. Van egy angol kerekem , az a kérdésem, hogy lehet-e csepel sárvédőt csinálni vele?
Azért --hhhoooó-mielött zabba mennének a lovak , senki nem akarja lebeszélni az illető urat semmiről ! De fenti idézet volt a kérdés !
Szerintem meg az a gond , ha automatikusan a mai kornak megfelelően --persze megtudod csinálni -agyban dől el ...stb ovációval fogad az ember egy ilyen kérdést .
Mert szerintem --bármiben --csak akkor lehet valakinek normálisan segíeni ,ha ismerjük a lehető legtöbb körülményt az adott dologgal kapcsolatban .
A lemezhordós felvetés nagyon tetszik , hisz majdnem kész ,csak vágni kell egy csíkot ..
Az oldalkocsi munka képről itélve tényleg jó , csak sajna nagyon nagyon más jellegü munka (remélem az itt lévő öreg kaszni preparátoroknak is az a véleménye mint nekem ) mert "csak sablonozható egyenes felületekből áll .
Viszont , látva hogy a kollégátol nem idegen a lemez --így már nem is értem minek tette fel a kérdést --igen is tessék próbálkozni , csinálni , ha nem is mindjárt a csepel sárvédőt --esetleg egy cserpákot -aztán úgy is rákap az ízére , egyre bonyolultabb frankóbb dolgokat fog csinálni .
Ha igazán van kitartása .UK kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
zerintem meg az a gond , ha automatikusan a mai kornak megfelelően --persze megtudod csinálni -agyban dől el ...stb ovációval fogad az ember egy ilyen kérdést .
Az oldalkocsi munka képről itélve tényleg jó , csak sajna nagyon nagyon más jellegü munka (remélem az itt lévő öreg kaszni preparátoroknak is az a véleménye mint nekem) mert "csak sablonozható egyenes felületekből áll .CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az oldalkocsi munka képről itélve tényleg jó , csak sajna nagyon nagyon más jellegü munka (remélem az itt lévő öreg kaszni preparátoroknak is az a véleménye mint nekem) mert "csak sablonozható egyenes felületekből áll .
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 jan. 31, 14:00.
Komment
-
Nekem 8 ---már magam is kételkedek magamban --lehet ,hogy nem magyarul írok ,vagy rossz helyre teszek vesszőt , vagy a fene tudja ..
Én meg azt hittem tárgyilagos voltam , --
Viszont ,ha jól belegondoltok ! igazán őszinte ,frappáns választ ,amit a kérdés megérdemelt volna --senki nem válaszolt . Még én sem ! (már kicsit bánom)Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 jan. 31, 14:31.
- 2 likes
Komment
-
Lehet itt pró és kontra azért az ésszerűségnek kell döntenie. Annak a szép oldalkocsi borításának elkészítésében legközelebb sokat fog segíteni az " Angol kerék" és ha egy olyat elkészítesz annak árán tudsz venni mert annyira nem ritka madár 30 Csepel sárvédőt de fordítva nem igaz.Ha egy pótolhatatlan dolgot kellene csinálni akkor megértem a dolgot hiszen nincs és a nincset pótolni nem érdekes a felhasznált idő és munka. Én erre szerettem volna utalni és nem a kedved szegni hisz avval a kevés idejével mindenki maga gazdálkodik.mátéapu és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Kedves CZzsolti megköszönném, ha elmagyaráznád, hogy mi a különbség a két lemez között.
Azért a DC01-ből is készíthetők mélyhúzással alkatrészek, tehát szerintem nyugodtan megpróbálhatod. A Steib lemezhulladéka szerintem bőven elég a kísérletezéshez.
- 1 like
Komment
Komment