Közlemény

Collapse
No announcement yet.

white cross ,danuvia,panonnia

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mint mondtam minden ötlet érdekel

Komment

Mint már privátban is írtam -nem szeretek irogatni - erre meg hogy minden ötlet érdekel ----mit lehet szerinted mondani ?
      Ötlet , ami a legjárhatóbb : keresd meg a Lacik Sanyit aztán rendelj tőle , kész , félkész , alkatrész ? -majd megmondja . Gondolom ismerik itt többen is .
      St.Z.350, supermax és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusz Buvar!

Köszönve neked,már meg lett nyitva,egy cross Pannóniákkal foglalkozó topik és kár lenne szétaprózni a témát,tehát ha van feltöltésre érdemes anyagod,nyugodtan tedd fel ide!Más lenne a helyzet,ha egy komplett dokumentáció állna rendelkezésre,akkor azt javasolnám,-hogy kerüljön a feltöltések,-motorkerékpárok,-Pannónia rovatba.

Írásaidból nem derül ki,hogy replikát szeretnél építeni,vagy egy cross Pannóniát szeretnél magadnak,-esetleg kíváncsi vagy,a típusra.Túl a kíváncsiságon,a többi megvalósítása nem látszik egyszerűnek,mert a cross változat és az abból kifejlesztett triál is,mint a vázban,futóműben és a motor funkcionális részeiben (henger,hengerfej),jelentősen eltér a széria változatoktól és igen kevés példányban készült.A kevés példányszám miatt,úgy gondolom,nagyon kevés alkatrész kallódhat belőle itt-ott,melyek vagy csillagászati áron cserélnek gazdát,vagy érdektelenség miatt,vagy az ócskavasban végezték már,vagy oda fognak kerülni.

Amennyiben a feltöltött anyagot el is olvastad és nem csak a képeket nézted meg,tudhatod,hogy a henger egycsöves és nem hüvelyes,tehát egy öntvényre ráöntött alumínium hűtőborda egysége,nincs tudomásom róla,hogy valaki utángyártana ilyet.Amennyiben kerülne henger és hengerfej,még mindig ott a préselt lemezváz és a lengővilla kérdése,-amelynek beszerzése sem tűnik egyszerűnek.

Nem mondanám,hogy lehetetlen feladat,de nagyon utópisztikusnak tűnik.

Üdvözlettel:Che
        sinter, St.Z.350 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

szia igen sajna igy van , most például van 2 db mc 500 as kerék 70 e. ért szóval csillagászati ár ugy ahogy mondod,rengeteg kép van már majd töltögetem fel ide ,lehet az lessz épitek valami szépet a meglévő magyar állományból,
          ami krossz kivitel de mégis szép ,,igen már maga a váz is huha ,,, ami alap lenne ,,
          majd alakul most egyenlőre a meglévő pancsi alkatrészeket ujjitom fel aztán mutatok majd képeket hogy haladok,,,
          köszi a segitséget
          csaba

Komment

egycsöves és nem hüvelyes
            Csak egy naív kérdés...a Pannónia ST250 stabilmotornak nem ilyen a hengere? Ránézésre egyezik,kivéve a kipufogó felfogatást, és a hengerfejen nincs a felfogatófül kialakítva, de ezeken lehet segíteni...gilersx-nek van egy.
            http://veteranapro.hu/stabilmotor/97...-st-250-henger
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 febr. 05, 12:30.
            Che kedvelte ezt.

Komment

szia király köszönöm megnézem mindet ,közben keresgéltem én is nem tudom ide lehet csinálni vmi képgalériát ??
              Lehet persze. Albumok, és új album létrehozása.

Komment

Csak egy naív kérdés...a Pannónia ST250 stabilmotornak nem ilyen a hengere?
                Az egyik Veterán Autó-Motorban van egy cikk egy prototípus Pannóniáról. Azon szerintem egy ilyen henger látható.

Veterán Autó és Motor - 2013/11. szám - Veterán Autó és Motor
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

buvar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ,,igen már maga a váz is huha ,,, ami alap lenne ,,
                  Azért a Danuvia váz még egy fél huhase , esetleg egy fél
                  madorka kedvelte ezt.

Komment

buvar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    van 2 db mc 500 as kerék 70 e. ért szóval csillagászati ár
                    ...mennyiben van manapság egy "mezei " Pannónia kerék -ami eredeti és olyan ,hogy egy mosás után be lehet tenni ?

Komment

Azért a Danuvia váz még egy fél huhase
                      Én láttam már a méh telepen olyan Danuvia vázat, amin dupla hátsó lánckerék volt felszerelve. Akkor még nem tudtam mi az, és sajnos nem hoztam el :S
                      Azon szerintem egy ilyen henger látható.
                      Click image for larger version

Name:	névtelen.JPG
Views:	1
Size:	26.8 KB
ID:	139265
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 febr. 05, 15:27.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X