Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás

    Üdvözlök minden Veterán rajongót!


    Én Tibor vagyok , Budapesten élek, bár valószínű hamarosan vidékre költözöm családommal.Jelenleg egy opel calibrával járom az utakat.2000 cm3 16 szelepes, 153 le egy kis power cap segítségével.
    További vágyam egy 1500 as lada lenne.Erősen kacsingatok a 2106-ra, vagy a 2105-re, talán a 2107-re.Még egy pár dolgot meg kell tudnom róluk, hogy igazán dönteni tudjak, de a külső is megfoghat a választásnál (bár lehet, hogy az ár lesz a döntő, azonos állapotúra nézve). Egy biztos nem veterán autót, vagy OT rendszámos kocsikát szeretnék belőle, hanem egy dögös, sportos, rendben tartott hörgő, hátsó kerekes Lada csodát, amit minden helyzetben élvezhetek és óvhatok.Mindenesetre a 2106 műszerfalára nagyon vágynék...
    Aki esetleg tudna segíteni merre döntsek, annak szívesen veszem a segítségét.


    Köszönettel: Tibor...egy lelkes újonc

    #2
    Üdv. köreinkben!Én egy régi kasznisként a klasszikus 4 lámpásra szavazok, nem a merci elejű. Annak szép a műszerfala is és jól mutat az eleje is. Ha megvan és rendbe van jöhet a csinosítás : hátsó rács,szárny a csomagt. tetőre,alu kerék,koppányra hajazó hátsó dob és még sok klasszikus elem persze előzőleg is a szép festés kötelező!! Ez azért nem olcsó hobbi lenne no de mi az olcsó manapság.Érezd jól magad közöttünk és legyenek kérdéseid a továbbiakban is. Üdv. Sepy.
    mátéapu és dongos78 kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Üdv köztünk!
      2000 cm3 16 szelepes, 153 le egy kis power cap
      3 lóerő többlet? Az tényleg kicsi Azt ne mondd hogy ecotec motoros Calibrád van. C20NE volt nekem is, és most szeretnék egy ugyanilyet ismét.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X