Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Magyar veteránmotort, de milyet?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok!

Erről mi a véleményetek?
    Pannonia P 10 (Műszakis, papíros) Gyömrő ”¢ OLX.hu
    köszönttel:
    Balázs

ui.: nem sok új darab mászott elő sajnos, de nem baj június 28-ig még sok az idő

Komment

Szia deepdriver!

Nekem speciel tetszik és lehet, hogy meg is venném, ha merném. Lehet nem jönne be a "Drágám, neked vettem szülinapodra!" szöveg .
      OdinHEM és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Szervusz!

A motor külsejéről lehet csak véleményt mondani.A festés,mint a Mona Lisa,messziről jónak tűnik,csíkozás hiánnyal.A krómozás,úgy tűnik ezüst festékkel lett javítva,a felniken és a kipufogón is.A tiszta papír nagy érték,mint a műszaki is,de hogy a blokkból "mi mászik elő",azt csak a használat döntené el.Az áráról én nem tudok nyilatkozni,mert az annyi,amennyit adnak érte.Talán ennyiért ,lehet szebbet is találni,-meg kell nézni,meghallgatni és kipróbálni!

Üdvözlettel:Che
        Trophyman, sepy és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A papírja ami értéket ad neki, na de azért nem ennyit. Az hogy eredeti festés hááát khhhmmmm, ha eredeti akkor hova lettek a csíkjai. Szerintem újra lett festve régebben. DE ha lehet belőle alkudni akár megfontolás tárgyát képezheti, ha "csak" egy festés kell neki (a krómozástól eltekintünk) akkor az hamar meg van technológiát pénztárca érzékenyen kiválasztva még olcsón is akár. Amennyiben pedig az autentikusság is cél akkor csak letakarítod így ahogyan van.
          Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2014 ápr. 23, 15:06.
          ptm004, Che és demeter kedvelte ezt.

Komment

Én is elkezdeném használni. Ha megy mindene tartósan akkor jöhet bármilyen felújítás. Nem érdemes nagy pénzeket beleolni, mert ki lehet néha egy kicsit több pénzért nagyon jókat fogni. Ha nem sürgős, inkább várj.
            sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Szia Deepdriver!

Ezt a motort már elég régóta hirdetik:

Pannónia T5 motorkerékpár Orosháza ”¢ OLX.hu

Sajnos többet én sem tudok róla. Szép darab, de valószínűleg papír nélküli szobadísz. Persze lehet, hogy tévedek. Békés megyében egész más árak vannak, mint máshol az országban. Ez nekünk horror ár, ami más megyében lehet, hogy szokványos, vagy éppen olcsó.

Komment

Nem szeretném ha kukacoskodásnak tűnne de én meglátásom szerint a P 10 festése java részt nem eredeti pl. tank, hátsó sárvédő és a valóságban még találni rajta mást is. A Győzike krómról ne is beszéljünk. Ha szépet akar valaki ebből akkor egy festés és krómozás szükséges ami 100.000- ből nem jön ki. Az olcsó húsnak híg a leve itt is érvényes, ezt szokták később mikor ránéznek bánni de nagyon akkor pedig az előzetesen " jó lesz az úgy" munkára költött pénz elvész. És akkor még nem ismert a blokk állapota!, az egy dolog ,hogy pöfög! Ennyiért sok, talán összegezve.
                Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2014 ápr. 24, 11:00. Oka: helyesírás
                deepdiver kedvelte ezt.

Komment

papír nélküli szobadísz.
                  A fényképek is ezt igazolják ! De fűtött, zöldövezeti garázsban áll.

Komment

Na Beagle már megint nyitva hagyta a garázsát... És még az oldal dobozát is kicserélték neki gyorsba!
                    Beagle, és kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a véleményeket!

Akkor még keresgélek.

Komment

Patinás csőlámpás T1 műszakival.

Komment

...ez túl jó . ....

Komment

Egy misét mindenképp megérne...

Komment

Hát nagyon flottul néz ki.

Komment

Én megnézném,de hát tőlem nincs is messze...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X