Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok! Bence vagyok Kaposvárról. Régóta terveztem már egy Simson Schwalbe vásárlását. Valami mindig közbejött ami miatt egy kis időre, de le kellett mondanom a motor vételtől... De múlt héten végre sikerült!! Tulajdonosa lettem egy 1980-as évjáratú Schwalbe-nak! Most ismerkedem még csak a szerelés rejtelmeivel! Olvasom itt a fórumon a témákat és már most sok újdonságot és praktikát tanultam Tőletek! (Biztosan fogok is még!! ) Nagyon jó ez a közösség és örülök, hogy a tagja lehetek! Bizonyára sok kérdés merül majd fel bennem a motor szerelése során, de nem kételkedem benne, hogy meg fogom kapni majd a segítséget Tőletek! Ígérem szorgalmasan töltöm majd fel a képeket a projektről! Baráti Üdvözlettel: Bóna Bence
    Utoljára szerkesztve a következő által: benito; 2014 ápr. 18, 13:24.

Köszöntünk a veteránok között, Téged és a motorodat is! A képeket kíváncsian várjuk, és szerintem a segítség sem marad el!
    benito kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	6299_615791941772397_125677242_n.jpg
Views:	1
Size:	104.1 KB
ID:	140030Click image for larger version

Name:	1017488_615791065105818_395370490_n.jpg
Size:	74.7 KB
ID:	140031 Üdv! Szerintetek ez milyen első kerék lehet??

Komment

Még az lenne a kérdésem, hogy átalakított babetta gyújtást fel tudom tenni a schwalbe-ra? Előre is köszi!
        Click image for larger version

Name:	43156041_1_644x461_s51-babetta-gyujtas-simson-ra-alakitva-komplett-karacsond_rev002.jpg
Size:	28.8 KB
ID:	140032

Komment

benito,
          szerintetek , én tudok sütni emeletes, esküvői tortát -van itthon liszt cukor tojás

Honnan a ..os ...ból tudjuk ,hogy mit tudsz , mire vagy képes . De ha vigasztal , vagy segítsék , Én sok évig versenyeztem egy 4 hengeres Hondával aminek a gyújtását babettából alakítottuk ki. Tehát lehet .

benito eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szerintetek ez milyen első kerék lehet??
          szerintem valami régi oldalkocsi , de ebből az egy oldalból nem lehet biztosan megitélni .
          CZsolti kedvelte ezt.

Komment

milyen első kerék lehet?
            MZ vagy Simson egyedi agyba füzve.
            Nem szeretem az efféle,egyszer-használatos gépet.
            -Csak egy-egy kivételes alkalomkor lehet használni,
            -használata korlátozza a motorozást,
            -sok munka van benne,amiben az alapokhoz mérve is sok a gyermekbetegség(pl:az első kerék az első döccenőnél behajlik a sárvédőbe)
            egyébként egyből lekapcsolnának vele,
            Che kedvelte ezt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kedves Joker! Elnézést kérek, rosszul tettem fel a kérdésem! Az volt a lényeg hogy schwalbe-ra fel lehet-e tenni! Más simson típusokra tudom hogy egy közdarabbal felmegy az átalakított babetta gyújtás de sehol nem találtam arról valamit, hogy schwalbera is jó-e! Nem szívesen fizetnék ki 13 vagy 15 ezret úgy hogy nem tudom jó lesz vagy sem! Ezért fordultam hozzátok! Valószínű hogy a tortát meg tudnám sütni ugyanis szakács vagyok De a motor szereléssel most ismerkedem és mint a bemutatkozásban írtam is biztos segítségre lesz szükségem! Köszönöm a válaszod! benito
              joker kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a válaszod mateapu! Üdv! benito

Komment

! Nem szívesen fizetnék ki 13 vagy 15 ezret úgy hogy nem tudom jó lesz vagy sem! Ezért fordultam hozzátok! Valószínű hogy
                  Én vaskalapos vagyok ezen a téren gondolj bele ha nincs különleges igényed a motorral szemben ne alakitsd át inkább a gyárit szedd rendbe,az átalakítások verseny célra valók.Egy hagyományos simson jó állapotban lazán tartja a 65-öt két személlyel.Sokan a darabjaira eső motorjukat akarják tuningolni,pedig először a gyári értékeket kellene tudnia!!!
                  benito és Che kedvelte ezt.
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

benito eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ugyanis szakács vagyok
                    Hol ? -ez a lényeges kérdés , nem a tuning -különben pedig

mateapu, mondja a frankót ... különben csak azt tenném hozzá : a babetta mágnes kritán alul s..r --csak kicentírozva szabad feltenni bármire , ami többet forog mint a babetta .

Komment

Üdv mindenkinek, Pest megyei veterános vagyok, egy eredeti állapotú, üzemképes, papíros Tatran, valamint 2 db Babetta tulajdonosa.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X