Sziasztok! Bence vagyok Kaposvárról. Régóta terveztem már egy Simson Schwalbe vásárlását. Valami mindig közbejött ami miatt egy kis időre, de le kellett mondanom a motor vételtől... De múlt héten végre sikerült!! Tulajdonosa lettem egy 1980-as évjáratú Schwalbe-nak! Most ismerkedem még csak a szerelés rejtelmeivel! Olvasom itt a fórumon a témákat és már most sok újdonságot és praktikát tanultam Tőletek! (Biztosan fogok is még!! ) Nagyon jó ez a közösség és örülök, hogy a tagja lehetek! Bizonyára sok kérdés merül majd fel bennem a motor szerelése során, de nem kételkedem benne, hogy meg fogom kapni majd a segítséget Tőletek! Ígérem szorgalmasan töltöm majd fel a képeket a projektről! Baráti Üdvözlettel: Bóna Bence
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
benito,
szerintetek , én tudok sütni emeletes, esküvői tortát -van itthon liszt cukor tojás
Honnan a ..os ...ból tudjuk ,hogy mit tudsz , mire vagy képes . De ha vigasztal , vagy segítsék , Én sok évig versenyeztem egy 4 hengeres Hondával aminek a gyújtását babettából alakítottuk ki. Tehát lehet .
benito eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintetek ez milyen első kerék lehet??CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
milyen első kerék lehet?
Nem szeretem az efféle,egyszer-használatos gépet.
-Csak egy-egy kivételes alkalomkor lehet használni,
-használata korlátozza a motorozást,
-sok munka van benne,amiben az alapokhoz mérve is sok a gyermekbetegség(pl:az első kerék az első döccenőnél behajlik a sárvédőbe)
egyébként egyből lekapcsolnának vele,Che kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Kedves Joker! Elnézést kérek, rosszul tettem fel a kérdésem! Az volt a lényeg hogy schwalbe-ra fel lehet-e tenni! Más simson típusokra tudom hogy egy közdarabbal felmegy az átalakított babetta gyújtás de sehol nem találtam arról valamit, hogy schwalbera is jó-e! Nem szívesen fizetnék ki 13 vagy 15 ezret úgy hogy nem tudom jó lesz vagy sem! Ezért fordultam hozzátok! Valószínű hogy a tortát meg tudnám sütni ugyanis szakács vagyok De a motor szereléssel most ismerkedem és mint a bemutatkozásban írtam is biztos segítségre lesz szükségem! Köszönöm a válaszod! benitojoker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
! Nem szívesen fizetnék ki 13 vagy 15 ezret úgy hogy nem tudom jó lesz vagy sem! Ezért fordultam hozzátok! Valószínű hogy"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
benito eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseugyanis szakács vagyok
mateapu, mondja a frankót ... különben csak azt tenném hozzá : a babetta mágnes kritán alul s..r --csak kicentírozva szabad feltenni bármire , ami többet forog mint a babetta .
Komment
Komment